Voor de hele maand November heb ik een bijzondere actie bedacht:

Bestel nu direct bij mij de ‘Ontdekkingsreis Hooggevoeligheid’ met 20% korting!

Op verzoek signeer ik het voor je.

Waarom deze actie?

Gewoon, omdat het kan! En omdat ik het voor iedereen mogelijk wil maken om in deze tijd van het jaar een fijn cadeau voor een dierbare of zichzelf aan te schaffen.

‘Ontdekkingsreis Hoogsensitiviteit’ is een van de meest actuele en complete boeken over hoogsensitiviteit/hooggevoeligheid.

> Dr. Anke Weber Smit schreef een boek over hoogsensitiviteit dat naar ons gevoel het beste boek dat ooit werd geschreven over dit onderwerp < (L. Opheide en L. Dofin)

> Het boek beschrijft verschillende onderdelen van hoogsensitiviteit en geeft duidelijke voorbeelden en tips. Zeer volledig. Niet alleen geschikt voor mensen die zelf hooggevoelig zijn en handvatten nodig hebben, maar ook voor mensen die er meer van willen weten. Ook het gedeelte over kinderen sprak me erg aan. Een echte aanrader! < (C. Leest)

> Ik vind dit boek een zeer goede aanvulling op alle artikelen en boeken die er al zijn. Het voegt iets nieuws toe doordat Anke met haar achtergrond als ecoloog en ervaring met genetica het verband legt tussen lichaam en geest. Het is makkelijk leesbaar en toegankelijk voor iedereen. Ik denk dat dit boek veel mensen verder kan helpen. < (M. Toonder)

Vermeld bij je bestelling ‘20% Novemberkorting’ en je naam, je adres en het aantal boeken wat je wilt bestellen. De eerste 20 bestellingen ontvangen gratis nog de leuke sticker ‘Geen reclame, liever liefdesbrieven’ voor op je brievenbus

Ja, ik bestel nu met 20% korting

De actie loopt t/m 30 november.