Strand Noordwijk-MidWinter Labyrint in de kou

Wat is er heerlijker als een vrieskoude ochtend, met stralende zonneschijn, op het strand?

Afgelopen vrijdag was het eindelijk zo ver: we hebben het jaarlijkse MidWinter Labyrint gelopen. Het wachten na het uitstellen i.v.m. kerstdrukte en storm (een week geleden) was het meer dan waaraf! Op deze prachtige ochtend was het strand rustig en adembenemend helder. Dat alleen al was misschien genoeg geweest om ons tot nieuwe inzichten te brengen. Of te beseffen, dat sommige dingen nog even helemaal afgesloten moeten worden, om aan iets nieuws te beginnen. Hoe dan ook, de hoofden zijn weer helderder, we hebben inzichten verkregen en waren heerlijk bouten in de bijzondere winterse ochtend lucht. Puur genieten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s