Meet & Greet groot succes

Ontdekkingsreis-Hooggevoeligheid-Rijnlandse-Boekhandel-4

Op 18 november werd de ‘Ontdekkingsreis Hoogsensitiviteit‘ officieel voorgesteld in de Rijnlandse Boekhandel in Oegstgeest.

Tussen 11.00 en 14.00 uur zat ik aan een leuk tafeltje voor een ontspannen Meet & Greet om met geïnteresseerden, kennissen en vrienden over hoogsensitiviteit te praten.

Toegankelijk

Ontdekkingsreis-Hooggevoeligheid-Rijnlandse-Boekhandel-3Als je op een openbare locatie zit ontstaan er altijd de leukste ontmoetingen. Kennissen die je normaliter alleen uit de sportschool kent komen langs en je hebt ineens een diepgaand open gesprek over gevoeligheid, het leven en hoe je maximaal kunt genieten.

Of vrienden komen even binnen waaien om het boek te kopen en ‘officieel’  te laten signeren, omdat het leuk is om dat op zo’n gelegenheid te doen.

Persoonlijke ontdekkingsreis

En er komen uiteraard ook een heleboel mensen langs die nieuwsgierig zijn naar het onderwerp en er meer over willen weten. In zulke gesprekken komen er meestal ook vrij snel concrete persoonlijke vraagstukken en verhalen naar boven. Schitterend, om op deze manier diep persoonlijk contact te ervaren en elkaar te helpen.

Geregeld vragen mensen ook of er nog een lezing komt. Die komt er zeker, we zijn druk bezig! Schrijf je in voor mij blog of houd de agenda in de gaten, dan ben je altijd op de hoogte.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s