Home > Consulten > Werkwijze > Interactieve Healing

Interactieve Healing

Interactieve healing is een vorm van healing die ik heb ontwikkeld op basis van mijn 5 jaar ervaring met Reconnective Healing en geleide meditatie.

Steeds vaker ontvang ik klanten die voor Reconnective Healing komen maar het ook fijn vinden om het helende effect op een ietwat persoonlijkere en tastbaardere manier te mogen ervaren, zelf meer betrokken te zijn bij de sessie ipv (i.p.v.) de genezing passief en in stilte te ontvangen. Tegelijkertijd krijg ik veel positieve feedback op geleide meditatie sessies waarbij een groot gevoel van tevredenheid wordt ervaren en vaak spontane healings ontstaan. Op basis van deze feedback heb ik een nieuwe, geïntegreerde benadering van genezing ontwikkeld: Interactieve healing. Hierbij gebruik ik zowel de informatie van licht, liefde en energie van de helende frequenties als ook een meer down-to-earth benadering gebaseerd op geleide meditatie, visualisatie en acupressuur*.

Mensen die deze Interactieve healing hebben ervaren zijn zeer enthousiast en beleven vaak fantastische momenten, omdat zij hun eigen kracht duidelijk mogen ervaren in dit co-creatieve proces waarbij we samen aan het verbeteren van gezondheid, levenskwaliteit en toekomst  werken. Deze ervaring van co-creatieve kracht is een geweldige eye-opener en bevestiging die aanmoedigt om het leven, gezondheid én geluk in eigen handen te nemen en dromen actief waar te maken!

Tarief
Consult: 70,- euro per sessie van + 60 minuten.
E-mail / Skype /  telefoonconsult: 70,- euro per sessie van + 60 minuten

* Acupressuur is een techniek die gerelateerd is aan acupunctuur, waarmee de energieën van het lichaam geregeld worden door het manipuleren van punten op het lichaam. Dit heeft effect op de emoties, spanning en fysieke condities.