Geleide meditatie

meditatieAnki

Bij deze nodig ik je uit om mee te doen aan de geleide meditatie, elke 1ste vrijdag in de maand!

Meditatie is een prima manier om energie bij te tanken. Tevens ontvang en geef je door middel van meditatie goede vibraties aan elkaar en anderen want energie verbindt alles en iedereen.

Wanneer?

Iedere 1ste vrijdag van de maand

9.00-10.30 uur bij mij thuis in Oegstgeest.

Vanaf 9 uur kun je binnen lopen. Tussen 9.15 – 9.45 uur gaan we mediteren. Vervolgens is er tijd voor een gezellig kopje thee en iets lekkers samen en wat uitwisselingen voor wie dat wil.

Soms zijn er ook thema meditaties die ik speciaal aankondig (zie ook agenda)

Deelnemers melden mij dat zij tijdens de meditatie een spontane healing op fysiek, emotioneel of mentaal niveau ontvangen.

De kosten voor deze bijeenkomst zijn 10 €. Dit bedrag kun je in rekening brengen als je een afspraak voor energiecoaching, healing, of de in ontwikkeling zijnde Walk&Talk consult bij mij boekt (max. 5x € 10,- mindering per consult). De actuele prijs voor deze consulten is € 50,-.

Laat uiterlijk op de donderdag avond van tevoren weten of je komt, zodat ik een inschatting over het aantal deelnemers kan maken.

Kun je niet persoonlijk aanwezig zijn maar wil je wel van de kracht van het gezamenlijk mediteren profiteren? Doe dan mee zoals we in de Meditation Station doen! Op die manier kun je zelf je plek kiezen en toch van de versterkte werking van een groepsmeditatie genieten. (Deelname is gratis)

Ik kijk uit naar samen aan deze mooie reis te beginnen!

Meld je aan voor de mailing lijst en ontvang elke week een inspirerend verhaal en een persoonlijke uitnodiging.

Advertenties