Verlang jij, net als ik, ook naar eenbewuster leven, met meer welzijn, gezondheid BewustLeidenen oog voor druzaamheid? Kijk dan op de website van Bewust Leiden! Ik kwam dit netwerk voor bewust, duurzaam en gezond leven tegen via de Lichaam, Geest en Ziel beurs die in april dit jaar in Oegstgeest voor het eerst werd georganiseerd (en waarvoor ik met mijn inschrijving helaas te laat was; alle kramen waren half februari al bezet). En zo ging ik dan als bezoeker naar de beurs wat ook een heerlijke ervaring was. Maar wat heeft Bewust Leiden hier nou mee te maken? Simpel: Lichaam, Geest en Ziel is een initiatief om bewuste deskundige uit Oegstgeest en omstreken bij elkaar te brengen zodat we elkaar kunnen versterken in ons werk en ook meer transparantie en overzicht creeren voor mensen die zich verder willen ontwikkelen en daarbij hulp en inspiratie zoeken. Omdat een vergelijkbaar maar veel minder specifiek opgezet platform al bestaat in Leiden leek het prettig en efficient om de krachten te bundelen en de activiteitsagendas samen te voegen.
Bewust Leiden is een bezield netwerk en overzicht voor bewust, duurzaam en gezond leven met plek voor inspirerende ontmoetingen rondom thema’s en kernwaarden die over jouw en ons “waarom” gaan. Je kunt online deelnemen op het digitale platform of offline mee doen bij diverse netwerk bijeenkomsten. Of je gaat voor een cursus uit het brede aanbot, overzichtelijk gepresenteerd in een agenda.
De inspiratie voor dit netwerk was het delen vanuit personlijke ervaring met anderen; graag willen delenmet anderen welke rijkdom er achter bewustwording schuil gaat. En de ander uit te nodigen om daar ook zijn/haar wijsheid in te delen.
Bewust Leiden wil voor iemand van betekenis te zijn. Hier heerst de wens om mensen echt begeleiden en te helpen bij het vinden van degene die hen het beste kan ondersteunen.
Door elkaar te inspireren, met elkaar samen te werken en van elkaar te leren, ontstaan er nog meer mooie, betekenisvolle ontmoetingen en activiteiten.
En daarmee kunnen we het verschil gaan maken!
Vanaf januari 2015 zal ik ook regelmatig lezingen of workshops in het Dorpscentrum van Oegstgeest verzorgen, die op de agenda van Bewust Leiden aangekondigt zullen worden.
Je bent van harte uitgenodigd om er een keer bij te zijn!