“Zien zonder ogen”: visueel waarnemen met je bewustzijn

Meestal zie je wat je gelooft-wat je verwacht te zien. Maar wat gebeurt als je dat eens omdraait? Als je je openstelt om ‘met een frisse blik’ de wereld om je heen waar te nemen?

Je begrijpt het goed: ga in plaats van ‘Eerst zien…dan geloven’ eens uit van ‘Eerst geloven… dan zien.’ Met deze houding kun je zelfs met verbonden ogen visueel waarnemen. Helder, scherp en duidelijk. Hoe is dat mogelijk? Je zult versteld staan. Al is deze capaciteit niet nieuw en kan iedereen het leren, jong of oud, scherp ziend of met een visuele beperking.

Wat ik persoonlijk het mooiste vind aan deze training is dat dit ‘innerlijk zien’ hand in hand gaat met meer innerlijke rust, meer intuïtie en meer creativiteit. Het leven wordt alleen maar makkelijker en mooier!

Hoe het werkt? Dat kun je het beste zelf ervaren.

In mijn lezingen en cursussen hoor je meer over de theorie van ‘zien zonder ogen’ en doen we samen de eerste oefeningen om je waarneming te sensibiliseren, want dat is de basis van ‘zien zonder ogen’.

Meer weten? Bekijk een video ‘Bewustzijnstraining: zien zonder ogen‘ en ‘Wat is zien zonder ogen?‘ of lees de FAQ’s of kom naar een lezing of workshop.

Schrijf je in en ontvang het GRATIS ‘Zien zonder ogen’ E-book via de e-mail.