Home » Workshops & Lezingen » Scholen en Bedrijven

Scholen en Bedrijven

Wil je een inspirerende spreker boeken?

Als professioneel coach en oud-wetenschapper geef ik inspirerende presentaties met interactie, informatie en emotie. Mijn achtergrond als onderzoeker helpt me de vertaalslag te maken naar thema’s die voor jouw organisatie belangrijk zijn. Met 25 jaar podiumervaring kan ik voor elk publiek een boeiend verhaal creëren.

Ziekteverzuim verminderen en voorkomen

Ziekteverzuim kost een bedrijf per dag heel veel. Hoe sneller mensen terug kunnen komen hoe beter. Ontspanning. Gezien worden. Geen gewroet in verleden. Maar focus op wat iemand is en graag wil. Spirit terug krijgen. Positieve aandacht. Nieuwe perspectieven bieden. Op zoek naar de kern. Waar krijgt hun ziel wel kracht en energie van? Ik bied 1-op-1 coaching aan waarbij de werknemer leert zich te ontspannen, terug te komen naar wat voor hem/haar belangrijk is en binnen 5-10 sessies weer meer energie heft, inzicht heeft in wat hij/zij wil en hoe deze wensen praktisch omgezet kunnen worden. Zonder lange, vermoeiende of pijnlijke gesprekken.
Meer informatie en prijzen op aanvraag.

Geïnspireerd en geïnformeerd publiek

Presentaties bestaan uit een combinatie van (wetenschappelijke) kennis, mijn doorleefde verhaal, interactie en materiaal waarmee de deelnemers zelf aan de slag kunnen.

De combinatie van mijn authentiek en herkenbaar verhaal, interessante inzichten en praktisch toepasbare actiepunten zorgt ervoor dat iedereen de presentatie op het puntje van zijn stoel zal volgen.

Alle thema’s van mijn lezingen bied ik ook in combinatie met workshops aan. Desgewenst zijn de workshops ook apart te boeken.
Een greep uit de thema’s:
– Werk en zelfsturing – het moet wel leuk blijven
Hoogsensitiviteit: feit of fictie?
Gezond en happy als HSP
Het hoogsensitieve kind: inzicht en praktische tips voor ouders, opvoeders en leerkrachten.
Hoogsensitiviteit en veerkracht, weerbaarheid, assertiviteit…
De hoogsensitieve professional: capaciteiten, valkuilen en de bijdrage voor elk bedrijf
Reconnective healing: Wat is het en wat kan het voor je doen?

Boek mij direct voor een lezing