Een praktisch cursus om je (zelf)helende krachten te versterken.

Hoeveel theorie je ook hebt geleerd, als je het niet toepast, zal je leven precies doorgaan zoals het altijd is geweest, ongeacht al die theoretische kennis. Het is belangrijk dat je de theorie in de praktijk brengt.

In deze cursus leer je je zelfhelende vaardigheden te ontwikkelen.

Gedurende 10 weken komen we 5x live bij elkaar (ca. om de twee weken).
In de tussenliggende weken ontvang je huiswerk (optioneel).
Alle bijeenkomsten bestaan uit een kort deel theorie en minstens één oefening om mee te spelen voor de week. De oefeningen zijn geselecteerd om je dichter bij je gevoel te brengen – en dus bij je intuïtie en de kracht van je hart. Dit leidt tot verrassende resultaten en inzichten.

Zo werkt het

“Eerst denken, dan doen” is een veelgehoord advies. Daarbij bagatelliseren we de waarde van het ‘doen’ en maken we het ‘denken’ ingewikkelder dan nodig. Juist door te doen is er ook een bepaalde manier van denken – en voelen. En dat maakt een directe verbinding met je innerlijke weten en je hart mogelijk.
Dat is makkelijker dan je misschien denkt.

We zijn zo geïndoctrineerd om ‘erover na te denken’ voordat we handelen … dat we niet beter weten. Wat zou er gebeuren als je dat zou veranderen? Als je elke keer dat je een beslissing moet nemen, je eerst zou ‘voelen’ voordat je handelt? Hoe zou het zijn als je op gegeven moment niet eens meer bewust hoeft te voelen, maar gewoon ‘weet’ wat je moet doen?
Je zou versteld staan ​​van het effect wat dit heeft op je humeur, je gezondheid en je omgeving.
Maar dat ontdek je binnen kort natuurlijk zelf!

Achter elke situatie, achter elke persoon zit een intelligente kracht die zich wil ontwikkelen. Door een situatie of persoon te beoordelen, interfereren we met het potentieel ervan. Dit vertraagt ​​hun ontwikkeling. Elke vorm van acceptatie en liefde bevrijdt echter de intelligentie en draagt ​​bij aan de moeiteloze ontwikkeling van jezelf (Mico-evolutie). Daarom combineren we op elke bijeenkomst theorie met praktijkoefeningen. En in plaats van aan het einde alleen maar een prachtig bewijs van deelname uit te delen, nodig ik je vanaf het begin uit om je echt uit te leven en te oefenen met het werk!

Leer spelenderwijs wat je zelf kunt doen om je leven en gezondheid een positieve impuls te geven.

Programma

De cursus heeft 2 focus punten: Aan de ene kant leer je jezelf op een diepere manier kennen. Op deze manier versnel je je eigen ontwikkeling en verhoog je je bewustzijn.

Aan de andere kant leer je verschillende benaderingen en methodieken van (zelf)heling kennen, waar je  ok mee gaat oefenen. Zo kun je ze onderling vergelijken en kiezen, wat het beste bij je past.
We komen om de 2 weken bij elkaar. Voor de tussenweken is er huiswerk zodat je kunt blijven oefenen.

Gedurende de cursus zijn we ook in contact met elkaar via de besloten Telegramgroep Healing Hive. Hier vind je ondersteuning en kun je ervaringen uitwisselen en wat je  tijdens deze cursus tegen komt, zoals inzichten over jezelf, healingervaringen en andere thema’s. Delen maakt leren des te leuker en jouw ervaringen en vragen kunnen bemoedigend en verhelderend zijn voor anderen en vice-versa.
Aan het einde van de cursus heb je veel over jezelf geleerd en over het geven van healing aan jezelf en anderen.

Verheug je erom om meer over jezelf te weten te komen, licht te werpen op vergeten herinneringen en je humeur en gezondheid te verbeteren.

Kijk in de agenda voor de data van de live bijeenkomsten.
Bijdrage: 250,-
Locatie:  zie agenda

Heb je nog vragen? Stel ze graag!

 

 

Ervaringen van deelnemers

en van deelnemers

“Lieve Anke, Ik wil jou ook graag een compliment geven voor jouw betrokkenheid bij de deelnemers van de healing hive. Je straalt een hele fijne energie uit! Dankjewel voor de mooie lessen 🙏🏼. Nog een fijne dag en jammer dat het nog twee weken duurt voor we elkaar weer zien bij de healing hive.”

Liefs, José 💕de Jong

 

“Lieve Anke, wat ben je toch een mooi warm mens wat heb jij mij veel geleerd. Vooral vertrouwen en leren spelen. Jouw krachtige verhalen zijn zo mooi uit je boekje💋🍀 .”

José Gosschalk

 

“Lieve Anke, ik wil je complimenteren met je bijzondere gave en hoe je dit met onze groep deelt. Dankjewel voor alle kennis en info en ervaringen die je met ons deelt. En daarbij ben je ook nog een hele attente, lieve, warme vrouw🙏❤️.”

Veel liefs, Elle

 

“Lieve Anke! Ook naar jou stuur ik graag een compliment! Mijn hart wordt warm als ik aan je denk. Ik merk dat ik het heel fijn vind om in jouw gezelschap te zijn. Ik waardeer je kennis en je inzet zeer. En ik vind het geweldig wat je ons allemaal aanreikt. Daarbij ben je in mijn ogen een heerlijk mens, warm en betrokken, liefdevol en eerlijk. Hoop nog veel ontmoetingen en tijd met je te mogen delen.”

Veel liefs, Eveline Tromp🌹💞

 

 

 Voorwaarden en privacy

Bron: De Andere Krant, Nr 38, p.8.