Tarieven

tulpWanneer een consult je helpt jezelf te helpen, wanneer je ervaart dat je je leven positief kunt benaderen, wanneer je heling ontvangt, dan zijn deze dingen niet in geld uit te drukken. Het zijn geschenken. Ik vraag dan ook geen geld voor deze geschenken. De betaling is slechts voor mijn tijd en energie.

Tarieven 2017:

Consult: 50,- euro per sessie van + 60 minuten.

‘De Reconnection’: 333,- euro (2 sessies van ca. 90 min)*

Afstandshealing: 25,- euro

Flesje Bachbloesem(s): 4,- euro

E-mail / Skype /  telefoonconsult: 50,- euro per sessie van + 60 minuten

E-mail  consult Bachbloesems: 15,- euro (ex. verzendkosten flesje)

 

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Bij afmeldingen na die termijn wordt de consultprijs in rekening gebracht.

Je wordt verzocht het bedrag van tevoren op ASN rekening NL 12 ASNB 0932230601 (onder vermelding van je naam en het datum van je afspraak) over te maken of contant te betalen.

Voor mensen met een inkomen op bijstandsniveau is eventueel een aangepaste prijs bespreekbaar

Voor zorgaanbieders ben ik beschikbaar als vertrouwenspersoon voor hoogsensitieve mensen (en/of hun familie). Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

*Na een aantal Reconnective Healing sessies kun je kiezen voor De Reconnection. Deze bijzondere gebeurtenis bestaat uit 2 sessies van elk ca. 90 minuten, die op twee (liefst) opeenvolgende dagen wordt gehouden. De prijs hiervoor wordt met je aan het eind van de Reconnective Healing sessie(s) besproken.

Advertenties