Home > Veelgestelde vragen / FAQ

Veelgestelde vragen / FAQ

Wat is de maximale afstand waarop de healing werkt?
Die is er niet. Een afstandshealing werkt evengoed op 1 kilometer afstand als op langere afstanden. In mijn persoonlijke ervaring is ook de afstand van 6000 kilometer (Oegstgeest-New York) helemaal geen probleem.
Is het denkbaar dat de recipieert helemaal geen energie wil ontvangen?
Ja dat is denkbaar. Het is ook al voorgekomen dat een persoon geen healing energie wilde ontvangen. Daarom vraag ik in mijn werk altijd vooraf om een akkoord van de persoon die de behandeling ontvangt. In de allermeeste gevallen gaat dat mondeling of schriftelijk, bij aanvraag van de healing. In uitzonderlijke gevallen, als bijvoorbeeld een persoon niet zelf toestemming kan geven, spreek ik af dat iemand anders, die op dat moment bij de persoon in kwestie is, de healing ontvangt. Als de aanwezige dan open staat voor een healing kan de energie ook op deze persoon werken. Staat een persoon niet open dan gebeurt niets bij hem of haar.
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
We beginnen altijd met een behandeling van ca. 60 minuten. Vervolgbehandelingen kunnen 60 of 30 minuten duren. Hoeveel behandelingen nodig zijn is van keer tot keer verschillend. Vaak heb je aan 2 behandelingen genoeg, soms al naar een. Soms raad ik een derde behandeling aan om het effect te verduidelijken.
Welke uitkomst kan ik van een healing op afstand verwachten?
Bij elke behandeling met helende energieën gebeurt dat wat op het moment het belangrijkste is voor de client. Is het belangrijk dat je je positiever voelt? Dan zal dat gebeuren. Ben je onzeker over een beslissing? Dan kun je helderheid krijgen. Heb je ergens pijn? Dan kan ook dat verdwijnen. Je kunt de uitkomst niet van tevoren bestellen. Je krijgt wel iets waardevols waardoor je gemakkelijker vooruit kunt.
Is het erg als er andere mensen of personeel binnen komt tijdens de behandeling?
Nee dat is niet erg. Artsen of verpleegsters kunnen binnen komen en praten of hun werk doen. Dat heeft geen invloed op de effectiviteit van de behandeling.
Moet ik de betaling contant voldoen?
Neen. Je kunt het bedrag overmaken op een rekening via een overboeking of een tikkie. De betaling moet wel voor begin van de behandeling binnen zijn.