Home > Consulten > Werkwijze > Energetische massage

Energetische massage

Energetische massage is een behandeling die ik heb ontwikkeld op basis van mijn 10 jaar ervaring met Reconnective Healing, geleide meditatie en reading.

Steeds vaker ontving ik klanten die voor Reconnective Healing kwamen maar het ook fijn vonden om het helende effect op een persoonlijkere en tastbaardere manier te ervaren. Tegelijkertijd kreeg ik veel positieve feedback op mijn mondeling gedeelde berichten die ik tijdens de behandeling ontvang. Op basis van deze ervaringen heb ik een nieuwe, geïntegreerde methode ontwikkeld: Energetische massage. Hierbij gebruik ik zowel de informatie van licht, liefde en energie van de helende frequenties als ook een meer down-to-earth benadering gebaseerd op visualisatie en acupressuur*.

Mensen die deze Energetische massage hebben ervaren zijn zeer enthousiast. Ze beleven vaak fantastische momenten, waarin zij hun eigen kracht duidelijk ervaren. Het is een co-creatief proces waarbij we werken aan het verbeteren van gezondheid, levenskwaliteit en de toekomst. Deze ervaring is een geweldige eye-opener en bevestiging die je aanmoedigt om het leven, gezondheid én geluk in eigen handen te nemen en je dromen waar te maken!

Tarief
Consult: 75,- euro per sessie van + 60 minuten.
Behandeling op afstand: 75,- euro per sessie van + 60 minuten. 45,- euro per 30 min. De eerste sessie dient altijd 60 minuten te zijn.
E-mail / Skype /  telefoonconsult: 75,- euro per sessie van + 60 minuten

* Acupressuur is een techniek die gerelateerd is aan acupunctuur, waarmee de energieën van het lichaam geregeld worden door het manipuleren van punten op het lichaam. Dit heeft effect op de emoties, spanning en fysieke condities.