Reconnective Healing

Reconnective Healing heeft als doel mensen te steunen op hun weg naar een gezonder, bewuster en meer ontspannen vorm van leven. Deze nieuwe vorm van healing past bij de hectische tijd die wij als mensheid momenteel doormaken. Het is een bijzondere manier om weer in verbinding te komen met onze eigen kracht.

Reconnective healing lost (energetische) blokkades in het lichaam, geest en ziel op en geeft zo de zelf genezende vermogens van het lijf en echte boost.

Reconnective Healing is een krachtige, liefdevolle behandelmethode, die genezend werkt door jouw diepste wezen te verbinden met de grootsheid van het universum. Deze nieuwe vorm van energie is geschikt voor iedereen, met of zonder klachten. Alle niveaus van ons systeem kunnen worden aangesproken: fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel. Tevens verminderd het stress en geeft het lichaam een diepgaande ontspanning. Kort gezegd, het verfijnt de gezonde relatie met je innerlijke zelf, stimuleert je persoonlijk groei en laat je jouw oorspronkelijke kracht herwinnen.

Ik ben sinds 2011 gecertificeerd door de Noorse Healer Association (Det Norske Healerforbund).

 

‘So the doctors told you that your condition is permanent? Interesting. Scientists once said the world was flat’.

– Dr. Eric Pearl – The Reconnection.

 

Tarief

Consult: 50,- euro per sessie van + 60 minuten.

‘De Reconnection’: 333,- euro (2 sessies van ca. 90 min)*

Afstandshealing: 25,- euro

E-mail / Skype /  telefoonconsult: 50,- euro per sessie van + 60 minuten

 

Wetenschappelijke onderbouwing

 

Advertenties

Een gedachte over “Reconnective Healing

Reacties zijn gesloten.