We weten, dat we veel meer kunnen dan dat wat we op school leren en waar we als mens gebruik van maken. Wat als je dit verborgen potentieel bewust zou kunnen aanspreken en inzetten? Ervaar het in deze holistische training voor hersenen en geest.

Waarom “Eerst zien dan geloven” definitief achterhaald is en wat we allemaal kunnen leren…als we weer durven te spelen.

  • Leer zonder ogen zien & versterk je intuïtie!
  • Je kunt zoveel meer dan je denkt en weet.
  • Ontdek je mogelijkheden!

Wat is zien zonder ogen?
Zien zonder ogen is een holistische training voor hersenen en geest die visuele waarneming (zien) zonder ogen mogelijk maakt. (Zie ook het artikel in ‘Spiegelbeeld‘, het magazine voor duurzaamheid, bewustwording, gezondheid en wetenschap)

Hoe werkt het?
We weten, dat we veel meer kunnen dan dat wat we op school leren en waar we als mens gebruik van maken. Wat als je dit verborgen potentieel bewust zou kunnen aanspreken en inzetten?

Dat doe je bij ‘zien zonder ogen’. Je activeert een zintuig dat al eeuwen bekend is maar in de vergetelheid is gedrukt door bijvoorbeeld ‘de wetenschap’.

Dit resulteert in een verruiming van het eigen bewustzijn en innerlijke beleving, wat een versterking van de eigen persoonlijkheid en innerlijk potentieel enorm bevordert. Ook helpt deze training om je bewust te worden van innerlijke blokkades en onbewuste indrukken en deze zo op te kunnen lossen. Op deze manier kunnen persoonlijk succes en innerlijke vrijheid veel gemakkelijker worden bereikt en zichtbaar gemaakt in het dagelijks leven.

Anke Weber Smit, PhD, is HSP specialist en zelf-healing- trainer. Na een internationale carrière in de wetenschap werkt zij sinds 2008 intensief met het kwantumveld. In deze workshop vertelt zij meer over het fenomeen zien zonder ogen en neemt je mee in een simpele voorbereidende oefening.

Nieuwsgierig? Doe mee en beleef het zelf!

Hier vind je de actuele data voor de introductieworkshop.