Met veel plezier deel ik dit bijzonder leuk nieuwtje met jou:
De inschrijving voor het HSP  Congres  2018  is begonnen!
Dit jaar vind het plaats op vrijdag 9 november in het Congrescentrum De Reehorst in Ede/ Wageningen. En voor snelle beslissers is er 20% korting op de inschrijfkosten!
Ik meld me aan!

Voor wie?

Alles wat je moet weten over hoogsensitiviteit. Ben je professional in de zorg, het onderwijs of werkzaam in het bedrijfsleven als HR manager of leidinggevende? Of ben je loopbaancoach, klantmanager of gewoon geïnteresseerd en wil je meer weten over deze eigenschap?

Wat is er te doen?

Bezoek die informatiemarkt, praat met professionals, doe mee aan een workshop of knoop nieuwe contacten bij de borrel-kortom, geniet van een dag bordenvol leuke info’s en gelijkgestemden.
Aanmelden

‘Early bird’ korting van 20%

De website is klaar en de kaartverkoop is gestart. Dit jaar is er een uitgebreide ‘‘early bird’ schema met mooie kortingen op de toegangskaarten en het eerste voordeel is voor jou!
Om het voor meer participanten mogelijk te maken om bij het HSP Congres 2018 erbij te zijn kun je via mijn kortingscode 20% op het inschrijfgeld besparen mits je je in de maand juni! inschrijft
Dat betekend dat je in plaats van € 227,- voor slechts € 181,60 van deze prachtige informatieve dag kunt genieten.
Vanaf 1 juli gaat de korting terug naar 10%. Dan zal je met de code nog steeds voor € 204,30 i.p.v. de reguliere € 227,- deel kunnen nemen.
Mijn persoonlijke promotie code die ik met je wil delen is: AWS160. Gebruik hem bij je inschrijving en bespaar 20%!
Ik meld me aan!

Kortingscode

Jou kortings- code: AWS160. Gebruik hem bij de inschrijving en bespaar!
Ken je iemand die geïnteresseerd is? Geef te code dan aan hen door!
Ik pak de kortinng

Studiepunten

Ben je een professional? Het HSP Congres is gevalideerd met 6 RU in registerleraar.nl en geaccrediteerd door NIP K&J-NVO OG en NIP A&O-A&G (6 punten)!