heartGelukWelkom in de wereld van subtiel maar krachtige energie!
Wees welkom in het prachtige paviljoen ‘de Waterlelie’ in de Leidse Hout, waar we zaterdag zullen spelen en expimenteren met jouw perceptie – van je omgeving en van jezelf.
Alhoewel healing een fenomeen is wat al duizenden jaren bestaat krijgen we steeds nieuwe en spannende mogelijkheden om er zelf mee te werken en om onszelf ermee te helpen genezen. Door het verkrijgen van inzicht in de psychische en fysische prosessen die tot ziekte kunnen leiden kunnen we vervolgens onze eigen verantwoordelijkheid nemen voor ons persoonlijk welzijn.
Deze workshop geeft je meer inzicht in hoe je de wereld om je heen waarneemt en hoe je je waarneming zou kunnen veranderen. Tevens krijg je een idee wat (Reconnective) Healing voor jou kan betekenen en hoe je je eigen capaciteiten kunt ontdekken en/of ontwikkelen. Tijdens de workshop krijg je gelegenheid om te spelen met energieën en hiermee zelf te oefenen.
Misschien ervaar je zelf meteen al merkbare resultaten!
Voorkennis is niet nodig.
Neem gerust iemand mee!
Ikzelf heb zo’n 5 jaar geleden het ‘healen’ helemaal ontdekt. Het begon met het 100-dagen-meditatieplan uit een oude HAPPINEZ; Door te mediteren (slechts 15 min per dag!) verruimte zich mijn waarneming en van het een kwam het ander. Een opleiding Reconnective Healing/The Reconnection volgde en het voelde heel normaal /natuurlijk , alsof ik het al vaak had gedaan. In 2011 werd ik gecertificeerd door de Noorse Healer Association. Dat was voor een aantal mensen een onverwachte wending in mijn loopbaan, ik had immers ruim 20 jaar in het ecologisch onderzoek gewerkt.
Mensen vragen me nog steeds regelmatig: ‘Hoe kun je als getrainde wetenschapper, zulke dubieuze thema’s als alternatieve therapie en healing gaan verkennen? Ik kan alleen maar antwoorden: ‘Juist omdat ik wetenschapper ben, ook wel ONDER-ZOEKER. Ik vind het spannend om nieuwe grenzen te verkennen in wat we weten en te controleren of iets werkt voor mij. Mijn promotor heeft me ooit een belangrijke regel geleerd: “In wetenschappelijke experimenten kunnen we eigenlijk geen hypothese bevestigen; we kunnen ze alleen maar weerleggen want we kunnen nooit absoluut zeker zijn dat alle andere mogelijke verklaringen voor onze uitkomst, die we niet in ons experiment toetsen, volledig zijn uitgesloten.”
(-;
Zaterdag 19 september 2015
Van 10:00 tot 11:30
Paviljoen ‘de Waterlelie’ in de Leidse Hout (naast het Theehuis)
We gaan buiten aan de slag. Het paviljoen heeft wel een dak maar geen stoelen. Kleed je aan voor het weer van de dag. Neem eventueel ook iets mee om op te zitten omdat ik niet weet met hoeveel we zullen zijn.