Op 9 november had ik deelgenomen aan het HSP Congres en dat was een erg leuke dag!

Ik was genomineerd als ‘HSP professional van het jaar’ in de branche ‘werk en bedrijfsleven’ en mocht naast toppers als Esther Kaastra, Elke van Hoof en Esther Bergsma -de winnares van 2017.

Toch was het een onbeschrijfelijk gevoel om op het podium geroepen te worden waar je dan staat terwijl Tony Verheij van de organisatie de inzendingen voorleest waarin mensen onderbouwen waarom juist jij het verdient om ‘professional van 2018’ te worden. Ik heb er geen woorden voor, en volgens mij booste ik zelfs een beetje. Gelukkig was de zaal een beetje schemerig (-;

Eerder die middag had ik al de workshop ‘Werk en zelfsturing – het moet wel leuk blijven’ mogen geven, waar 35 deelnemers op af waren gekomen – een geweldige opkomst voor de laatste ronde workshops op een enerverende en informatief congres dag! Ondertussen zijn ook de winnaars van de 2 boeken die ik heb verloot bekend. Lotte en Martine-van harte gefeliciteerd!

Werk en zelfsturing HSP

De workshop maakt binnen kort ok deel uit van de ‘Online HSP academie’ .

Daarnaast heb ik mooie contactmomenten met nieuwe en oude mooie mensen gehad, altijd fijn natuurlijk.

Kortom: al heb ik niet de titel HSP professional gewonnen (dat was dit jaar Elke van Hoof, iemand die zich al jaren inzet om HSP ook in het bedrijfsleven bekender te maken) was het genieten van de fijne spanning en opwinding van de nominatie en natuurlijk van de herkenning.

Dus nogmaals hartelijke dank voor de nominatie! Die heeft zeker geholpen om de bewustwording rond HSP nog meer op de kaart te zetten.

Foto van publiek in zaal HSP congres 2018

Vind je het een goed idee om hooggevoeligheid nog bekender te maken?

Dan kun je bijvoorbeeld mij uitnodigen om bij jou bedrijf of school langs te komen voor een kennismaking of workshop met HSP!

Weet jij of organiseer jij binnenkort een leuke evenement, een open dag of anderszins? Ook daarvoor kun je mij uitnodigen (-= info@ankewebersmit.com