Home > 28 Krachtige Gedachten

28 Krachtige Gedachten

Verrassende verhalen over de kracht van de gedachten.

Op basis van eigen ervaringen ontdekte Anke Weber Smit hoe ze haar gedachten en emoties kon sturen en hoe dit vaak een verrassend andere en positieve kijk opleverde. Ze was zo onder de indruk van het effect van haar gedachten dat ze zich verdiepte in de wereld van gedachtekracht en -manifestatie.

Ze verzamelde eigen ervaringen en bundelde de 28 krachtigste in dit boek. Het zijn voorbeelden van situaties die duidelijk maken hoe snel een kleine verandering in je gebruikelijke waarnemings- en gedachtepatroon je kijk op het leven in positieve zin kan veranderen.

Coach en oud-wetenschapper Anke Weber Smit is een internationaal erkend expert op het gebied van hooggevoeligheid. In de loop van haar eerdere carrière als ecologe heeft zij ervaring opgebouwd in personeelsmanagement, studiebegeleiding en persoonlijk leiderschap. In 2017 verscheen van haar het boek Ontdekkingsreis hoogsensitiviteit.

Auteur Dr Anke Weber Smit, bekend van haar eerdere boek Ontdekkingsreis Hoogsensitiviteit en tweevoudig finalist ‘HSP professional van het jaar’, stelt haar nieuwe boek voor.

“Achttien jaar geleden kwam ik contact met een bijzondere vrouw. Het contact met deze vrouw en haar wijsheid openden voor mij een nieuwe wereld. Ik ontdekte de kracht van de gedachte, de wereld van het fijnstoffelijke en de kunst van energiewerk. Deze werkwijze stond lijnrecht tegenover mijn 9-jarige opleiding tot gepromoveerd onderzoeker waarbij de focus toch vooral op het analytische denken lag.”

De verhalen zijn voorbeelden ervan hoe snel een kleine verandering in ons gebruikelijke waarnemingspatroon ons kijk op het leven kunnen veranderen.

28 krachtige gedachten is geschikt voor alle lezers, jong en oud, en ook hooggevoelige lezers zullen zich geïnspireerd voelen. Tijdens het lezen zal je bijna ongemerkt je (denk)wereld verruimen. Je ziet kansen tot meer flow en ontwikkeling in alledaagse situaties die je eerder voorbij liet gaan.

Gewoon genieten van een verhaal met een knipoog kan natuurlijk ook.

Prijs: € 9,95*

Op zoek naar een leuk (sinterklaas- of kerst-) cadeau? Bestel 28 Krachtige Gedachten direct bij mij en ontvang je persoonlijk gesigneerde exemplaar.

 

*exclusief €3,60 verzendkosten

 

Bekijk ook de Cadeaubox “Inspirerende gedachten”, nu tijdelijk slechts €24,95 (incl. verzendkosten).

Bestel 28 Krachtige Gedachten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.