Motivatie en publicatie

AnkeMindyYesToen Winston Churchill werd gevraagd om de begroting voor kunst te verminderen in het voordeel van de oorlogsinspanningen, antwoordde hij eenvoudig: ‘Waarvoor vechten we dan”?’

Even voorstellen

Ik heb zo’n 6 jaar geleden het werken met energie  ontdekt. Het begon met het 100-dagen-meditatieplan uit een oude HAPPINEZ; Door te mediteren (15 min per dag!) verruimde mijn waarneming en van het een kwam het ander. Een opleiding Reconnective Healing/The Reconnection. In 2011 werd ik gecertificeerd door de Noorse Healer Association. Dat was voor een aantal mensen een onverwachte wending in mijn loopbaan, ik had immers ruim 20 jaar in het ecologisch onderzoek gewerkt.
Mensen vragen me  regelmatig: ‘Hoe kun jij als getrainde wetenschapper, zulke dubieuze thema’s als alternatieve therapie en heling gaan verkennen? Ik kan alleen maar antwoorden: ‘Juist omdat ik wetenschapper ben, ook wel onderzoeker. Ik vind het spannend om grenzen te verkennen en te controleren of iets nieuws werkt voor mij.
Ontmoeting? info@ankewebersmit.com
Mijn promotor heeft me ooit een belangrijke regel geleerd: “In wetenschappelijke experimenten kunnen we eigenlijk geen hypothese bevestigen; we kunnen ze alleen maar weerleggen want we kunnen nooit absoluut zeker zijn dat alle andere mogelijke verklaringen voor onze uitkomst, die we niet in ons experiment toetsen, volledig zijn uitgesloten.”
Wijze woorden. Daarom is voor mij het onderzoeken van de wereld waarin ik leef mijn favoriete bezigheid, vooral als het gaat om standpunten en ‘feiten’ buiten het algemene geloof en overtuigingen.
Ben je nieuwsgierig of heb je vragen? Neem dan contact met me op dan kunnen we een afspraak maken. Ik verzorg ook workshops en presentaties. Ook kun je bij mij terecht voor een dynamisch gesprek of eerlijke feedback.
Lees hier over ervaringen van Anke’s cliënten’.
 

Publicaties

Tot nu toe zijn er twee interviews met mij verschenen over Healing, wetenschap en spiritualiteit. Beiden werden gepubliceerd in Noorse mindstyle magazines (in het Noors) en de Nederlandse vertaling is op aanvraag verkrijgbaar.
Recent verscheen een interview over de kracht van verbeelding voor persoonlijk succes.
Tevens heb in 2017 mijn boek ‘Ontdekkignsreis hoogsensitiviteit‘ gepubliceerd. Eerder verscheen ‘2012: What REALLY happened‘ . Ook heb ik twee artikelen in tijdschriften gepubliceert: ‘Gewenst bezoek‘ (ParaVisie) en ‘Juiste keuzes maken 2.0‘ (Nieuwetijdskind Magazine)
Voor een lijst van mijn 25+ internationale wetenschappelijke publicaties, neem contact op via info@ankewebersmit.com.
 

Afspraak?

Ik heb ervaring met particulieren – bedrijven – kinderen
Mijn consulten zijn mogelijk in de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits en Noors
Sinds 2011 ben ik gecertificeerd door de Noorse Healer Association (Det Norske Healerforbund).
www.bewustleiden.nl – www.thereconnection.nl – LinkedIn