Ervaringen van Healing Hive deelnemers

Ik wil je complimenteren met je bijzondere gave en hoe je dit met onze groep deelt. Dankjewel voor alle kennis en info en ervaringen die je met ons deelt. En daarbij ben je ook nog een hele attente, lieve, warme vrouw. Elle R.

Lieve Anke, Ik wil jou ook graag een compliment geven voor jouw betrokkenheid bij de deelnemers van de healing hive. Je straalt een hele fijne energie uit! Dankjewel voor de mooie lessen. Nog een fijne dag en jammer dat het nog twee weken duurt voor we elkaar weer zien bij de healing hive. José de Jong

Naar jou wil ik graag een compliment sturen! Mijn hart wordt warm als ik aan je denk. Ik merk dat ik het heel fijn vind om in jouw gezelschap te zijn. Ik waardeer je kennis en je inzet zeer. En ik vind het geweldig wat je ons allemaal aanreikt. Daarbij ben je in mijn ogen een heerlijk mens, warm en betrokken, liefdevol en eerlijk. Hoop nog veel ontmoetingen en tijd met je te mogen delen. Eveline Tromp

Ik vind het fijn om jou te hebben mogen leren kennen! Als inspirerende kracht achter de groep Healing Hive en de zelfheling infoavond kom je bij mij over als een mooie, betrouwbare persoonlijkheid. Je hebt een zachte, mooie stem die bijna betoverend klinkt als je praat. Rustig, beheerst en altijd positief. Dat vind ik echt bewonderenswaardig. Dank je wel, mooi mens! Heleen van den Berg

Lieve Anke, wat ben je toch een mooi warm mens wat heb jij mij veel geleerd. Vooral vertrouwen en leren spelen. Jou krachtige verhalen zijn zo mooi uit je boekje. José Gosschalk