Waarnemingstraining ‘Zien zonder ogen’ 2-daagse intensieftraining!

zaterdag 11 mei 2024 - 12 mei 2024
12:00 - 15:00

Waarnemingstraining ‘Zien zonder ogen’ 2-daagse intensieftraining!

We weten, dat we veel meer kunnen dan dat wat we op school leren en waar we als mens gebruik van maken. Wat als je dit verborgen potentieel bewust zou kunnen aanspreken en inzetten? Ervaar het in deze holistische training voor hersenen en geest. Waarom “Eerst zien dan geloven” definitief achterhaald is en wat we allemaal kunnen leren…als we weer durven te spelen.

  1. Leer zonder ogen zien & versterk je intuïtie!
  2. Je kunt zoveel meer dan je denkt en weet.
  3. Ontdek je mogelijkheden!

Wat is zien zonder ogen?

Zien zonder ogen is een holistische training voor hersenen en geest die visuele waarneming (zien) zonder ogen mogelijk maakt

Hoe werkt het?

We weten, dat we veel meer kunnen dan dat wat we op school leren en waar we als mens gebruik van maken. Wat als je dit verborgen potentieel bewust zou kunnen aanspreken en inzetten? Dat doe je bij ‘zien zonder ogen’. Je activeert een zintuig dat al eeuwen bekend is maar in de vergetelheid is gedrukt door bijvoorbeeld ‘de wetenschap’. Dit resulteert in een verruiming van het eigen bewustzijn en innerlijke beleving, wat een versterking van de eigen persoonlijkheid en innerlijk potentieel enorm bevordert. Ook helpt deze training om je bewust te worden van innerlijke blokkades en onbewuste indrukken en deze zo op te kunnen lossen. Op deze manier kunnen persoonlijk succes en innerlijke vrijheid veel gemakkelijker worden bereikt en zichtbaar gemaakt in het dagelijks leven.

Nieuwsgierig?

Doe mee en beleef het zelf! Ontdek hoeveel er mogelijk is – ontdek je eigen power – verhoog je bewustzijn moeiteloos en met plezier! We maken er een unieke beleven is van!

Zie hier voor een ervaringsbericht en hier voor podcasts.

Datum: zie agenda

Tijd: 12.00 – 15.00u

Kostenbijdrage: 200,- p.p incl. Mindfoldmasker, thee, koffie en iets lekkers.

Waar: Leidse Lente, Haagweg 4, 2311 AA Leiden

 

Als je deze intensieve introductietraining gevolgd hebt, heb je twee opties:

  1. Je kiest ervoor om de training één keer met  60 % korting te herhalen.
  2. Je kiest ervoor om (eerst) met anderen te oefenen tijdens een oefenavond. Die organiseer op één dinsdag avond in de maand in Leiden. De data vind je in de agenda.Aanmeldformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.Andere activiteiten