zondag 03 november 2019 - 27 november 2019
Gehele dag

21 dagen van inzichten en doorbraken

21 dagen van inzichten en doorbraken

Welke patronen heb jij overgenomen –  die eigenlijk niet bij jou horen?
Wat voor oude overtuigingen sturen jou?
Hoe zou je leven zijn als je vrij was van deze meelifters?

Als je worstelt met dit soort vragen dan zijn de ‘21 dagen van inzichten en doorbraken’ iets voor jou. Door elke dat een opdracht te doen, in je eigen tijd en met zoveel of zo weinig diepgang als je wilt, kom je bij de oorsprong van je gedragspatronen. Je ziet hun invloed op je alledaagse leven en hoe je daar verandering in kunt brengen. Dit zorg ervoor dat je dichter bij jezelf komt, beter in je vel komt te zitten en gezondere keuzes maakt m.b.t. tot voor jezelf zorgen en opkomen.

Lijkt jou dat leuk en wil je meedoen aan deze reis naar inzichten en doorbraken? Meld je dan aan via info@ankewebersmit.com.

Wat gaan we doen:

1: We starten met een individueel traject van 3 weken. Hierbij ontvang je 21 dagen lang opdrachten die je helpen inzicht te verkrijgen in patronen en overtuigingen die je in de loop van je leven hebt opgebouwd. Dit stukje doe je alleen thuis en voor jezelf. De resultaten worden niet gedeeld. De vragen verstrek ik via een speciaal opgezette app groep. In die groep post ik dagelijks de vragen voor je. Heb je de taak uitgevoerd kun je kort in de groep reageren door een emotj te posten.

Gedurende deze 3 weken zal je al een aantal interessante inzichten verkrijgen. Je leert tevens om je eigen gedrag en gedachten zonder (ver) oordelen te bekijken.

2: Heb je de 21 dagen van inzicht afgerond dan is er de optie om fysiek bij elkaar te komen. We delen kort hoe we de opdrachten en de 21 dagen beleeft hebben en de inzichten. Hoe meer je jezelf hierin laat zien de sneller en dieper worden de lessen verankert en kun je oude patronen echt vaarwel zeggen. En een frisse start maken. Je bepaalt zelf wat je deelt.

Afsluitend geef je jezelf een opdracht waar je gedurende de komende weken aan wilt werken. Deze deel je in de groep. Desgewenst kan de groep je helpen bij het in de praktijk brengen van de opdracht, door tips en ervaringen te delen. Of je kunt afspreken dat je de appgroep wilt gebruiken om contact te houden. Je mag het zelf bedenken.

Data:

– Zondag 3 november: Aanmaken van de app groep

– Maandag 4 november: Start 21 dagen van inzicht; (ca 2-20 min per dag, of wat je ervan maakt)

– Zondag 24 november einde 21 dagen van inzicht.

– Slotbijeenkomst: Woensdag 27 november, 19.00 uur te Lummen (België).

De slotbijeenkomst is optioneel.

Wat heb je nodig?

– Mobiel telefoon met WhatsApp (voor ontvangst van je opdrachten gedurende de 21 dagen). Je telefoonnummer word in de Whatsapp groep geplaatst maar verder niet opgeslagen of voor andere doeleinden gebruikt.

– Blanco schriftje en stift (maken van de opdrachten)

– Persoonlijke inzet (Commitment)! Je doet dit voor jezelf (-;

Kosten: € 120,-

Locatie: waar je wilt
Datum: maandag 4 november 2019
Tijd: eigen invulling

Prijs: € 120,-

Aanmelden: via info@ankewebersmit.com

Facebook evenement:  volgt
Aanmeldformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.Andere activiteiten

  • No events in this category