vrijdag 10 mei 2019
19:30 - 21:00

Geluk en hooggevoeligheid: de invloed van voeding en beweging


Interactieve duo-lezing op 10 mei in LeidenIn een informatieavond bundelen diëtiste Margot Bogaards en coach dr. Anke Weber Smit de krachten om de relatie tussen hooggevoeligheid, geluk, voeding en beweging te verklaren. Ze leggen uit hoe voeding en beweging je geluksgevoel biochemisch kunnen bepalen en geven tips hoe je zelf je stemming positief kunt beïnvloeden.

Gevoel voor beweging

Anke Weber Smit, bekend van het boek Ontdekkingsreis hoogsensitiviteit, is hooggevoeligheidsdeskundige en geeft veel voorlichting over dit onderwerp. Daarnaast coacht zij mensen die in hun kracht willen komen. Zij zal vertellen over de kwaliteiten en uitdagingen van hooggevoeligheid. Aan bod komen onder andere het verband tussen geluk, hooggevoeligheid en beweging. Ze legt uit waarom hooggevoelige personen baat hebben bij bewuste beweging en geeft praktische tips hoe je dit kunt aanpakken.

Eet je happy
Margot Bogaards ziet als diëtist veel mensen met darmklachten in combinatie met een sombere stemming. Vaak geeft het aanpassen van de kwaliteit van de voeding al veel verlichting. In de lezing gaat Margot in op de relatie tussen hersenen en darmen, en in het bijzonder de rol van serotonine. Verder legt zij uit welke voedingsmiddelen klachten kunnen geven en hoe je dit kunt oplossen.

Het wordt een gevarieerde, informatieve en praktische avond!
Neem een vriend(in) mee en ontvang €2.50 p.p.!

Locatie: Raamsteeg 2, Leiden. 

Datum: vrijdag 10 mei 2019
Tijd: 19.30 -21.00 uur (19.00 uur aanwezig) 

Prijs: €25,- inclusief thee en iets lekkers

Aanmelden: via info@ankewebersmit.com

Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/2045038958946666/

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk tot een week voor aanvang. Na het indienen van dit formulier is je reservering in behandeling. Heb je bericht gekregen dat je reservering is goedgekeurd? Maak dan het bedrag over naar NL12 ASNB 0932230601 (onder vermelding van je naam en de datum van de workshop) of betaal contant op locatie.
Aanmeldformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.Andere activiteiten

  • No events in this category