woensdag 19 september 2018
19:30 - 21:00

Gezond en happy als hooggevoelige

Als ik het met anderen heb over de term ‘hooggevoeligheid’ heb krijg ik de meest uiteenlopende reacties. Dit varieert van “Heb ik nog nooit van gehoord” tot “Is dit te genezen?”

Wat is hooggevoeligheid?

Hooggevoeligheid is een karaktereigenschap die bij 15-20% van de bevolking voorkomt. Als hooggevoelige reageer je meer dan anderen op prikkels, heb je aandacht voor nuances en zoek je vaker rust op dan minder gevoelige mensen.(Hoog) gevoeligheid kan een extra dimensie aan je leven toevoegen als je het omarmt en een paar dingen weet. Zoals, bijvoorbeeld, hoe je goed voor jezelf (of een hooggevoelig gezinslid of vriend) kunt zorgen.
Daarover gaat deze workshop.

Ja, ik doe mee

Je leert:

Wat verschillen en overeenkomsten tussen hooggevoeligheid en gedragsstoornissen zijn.

• Hoe je opbouwender met je eigen gedachten en gevoelens kunt om gaan. Denk hierbij aan gevoelens en gedachten loskoppelen, emotionele pijn transformeren, omgaan met conflicten, je reactie veranderen.


• Wat voeding kan doen voor je algehele welzijn, balans en energieniveau.

Ik schrijf mij in

Workshop

In de workshop ga je ook zelf actief aan de slag.
Na afloop heb je een dieper begrip ontwikkelt van wat (hoog)gevoeligheid is en hoe je er beter van kunt genieten. Bovendien heb je informatie gekregen over hoe hooggevoeligheid zich onderscheid van bijvoorbeeld ADHD en autisme. Je gaat naar huis met een schat aan informatie die jou ook in gesprekken over hooggevoeligheid van grootte waarde zal zijn.

Natuurvoedingswinkel Albion

HSP workshop Albion fassadeDe workshop wordt gehouden door Anke Weber Smit op de Terweeweg 82, Oegstgeest (kaart)
Prijs: € 15,- (incl. biologische thee en koekjes)

vol=vol
 
wat is HSP worskhop Albion Bewust Leiden

wat is HSP worskhop Albion Samapp

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk tot een week voor aanvang. Na het indienen van dit formulier is je reservering in behandeling. Heb je bericht gekregen dat je reservering is goedgekeurd? Maak dan het bedrag over naar NL12 ASNB 0932230601 (onder vermelding van je naam en de datum van de workshop) of betaal contant op locatie.
Aanmeldformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.Andere activiteiten

  • No events in this category