Healing hive intensiefcursus

vrijdag 15 maart 2024 - 17 maart 2024
14:00 - 18:00

Healing hive intensiefcursus

VOOR HET EERST ALS INTENSIEFCURSUS!!

Een praktisch cursus om je (zelf)helende krachten te versterken.

Hoeveel theorie je ook hebt geleerd, als je het niet toepast, zal je leven precies doorgaan zoals het altijd is geweest, ongeacht al die theoretische kennis. Het is belangrijk dat je de theorie in de praktijk brengt.

Leer spelenderwijs wat je zelf kunt doen om je leven en gezondheid een positieve impuls te geven.

“Eerst denken, dan doen” is een veelgehoord advies. Daarbij bagatelliseren we de waarde van het ‘doen’ en maken we het ‘denken’ ingewikkelder dan nodig. Juist door te doen is er ook een bepaalde manier van denken – en voelen. En dat maakt een directe verbinding met je innerlijke weten en je hart mogelijk.

Dat is makkelijker dan je misschien denkt.

En je ontdek het tijdens deze cursus natuurlijk zelf!

Achter elke situatie, achter elke persoon zit een intelligente kracht die zich wil ontwikkelen. Door een situatie of persoon te beoordelen, interfereren we met het potentieel ervan. Dit vertraagt ​​hun ontwikkeling. Elke vorm van acceptatie en liefde bevrijdt echter de intelligentie en draagt ​​bij aan de moeiteloze ontwikkeling van jezelf (Mico-evolutie). Daarom combineren we theorie met praktijkoefeningen. En in plaats van aan het einde alleen maar een prachtig bewijs van deelname uit te delen, nodig ik je vanaf het begin uit om je echt uit te leven en te oefenen met het werk!

Verras jezelf en beleef wat dit werk kan doen voor je humeur, je gezondheid en de omgang met je omgeving.

 

Programma

De cursus heeft 2 focus punten: Aan de ene kant leer je jezelf op een diepere manier kennen. Op deze manier versnel je je eigen ontwikkeling en verhoog je je bewustzijn.

Aan de andere kant leer je verschillende benaderingen en methodieken van (zelf)heling kennen, waar je  ok mee gaat oefenen. Zo kun je ze onderling vergelijken en kiezen, wat het beste bij je past.

Aan het einde van de cursus heb je veel over jezelf geleerd en over het geven van healing aan jezelf en anderen.

Je leert een aantal zelfhelings-technieken en theorie over hoe een healing in het menselijke lichaam kan werken. De geleerde technieken pas je meteen enkele keren toe zodat je er een gevoel voor ontwikkelt en het vertrouwen om ze toe te passen. De oefeningen zijn geselecteerd om je dichter bij je gevoel te brengen – en dus bij je intuïtie en de kracht van je hart. Dit leidt tot verrassende resultaten en inzichten.

In de 4 weken na de intensiefcursus ontvang je 1x per week huiswerk om je door te blijven ontwikkelen (optioneel).

Aan het einde van de cursus heb je veel over jezelf geleerd en over het geven van healing aan jezelf en anderen

Na afloop van de cursus blijven we in contact met elkaar via een besloten Telegramgroep (optioneel).  Hier vind je ondersteuning en kun je ervaringen uitwisselen die je tijdens deze cursus tegen komt, zoals inzichten over jezelf, healingervaringen en andere thema’s. Delen maakt leren des te leuker en jouw ervaringen en vragen kunnen bemoedigend en verhelderend zijn voor anderen en vice-versa.

Wil je doorgaan met wat je geleerd hebt? Als je de cursus hebt afgerond ben je hartelijk welkom op de maandelijkse oefenavonden, elke 3de dinsdag van de maand in Leiden. Je eerste oefenavond is in de prijs van deze intensiefcursus inbegrepen.

Bijdrage: 290,- incl. thee, koffie en iets lekkers.

Locatie: zie agenda

Heb je nog vragen? Stel ze graag!

 

Ervaringen van deelnemers

“Lieve Anke, Ik wil jou ook graag een compliment geven voor jouw betrokkenheid bij de deelnemers van de healing hive. Je straalt een hele fijne energie uit! Dankjewel voor de mooie lessen 🙏🏼.”

José de Jong

“Lieve Anke, ik wil je complimenteren met je bijzondere gave en hoe je dit met onze groep deelt. Dankjewel voor alle kennis en info en ervaringen die je met ons deelt. En daarbij ben je ook nog een hele attente, lieve, warme vrouw🙏❤️.”

Elle

“Mijn hart wordt warm als ik aan je denk. Ik merk dat ik het heel fijn vind om in jouw gezelschap te zijn. Ik waardeer je kennis en je inzet zeer. En ik vind het geweldig wat je ons allemaal aanreikt. Daarbij ben je in mijn ogen een heerlijk mens, warm en betrokken, liefdevol en eerlijk. Hoop nog veel ontmoetingen en tijd met je te mogen delen.”

Eveline Tromp
Aanmeldformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.Andere activiteiten

  • No events in this category