zaterdag 06 oktober 2018
11:00 - 12:30

Experts vertellen op de radio over hooggevoeligheid

Ben je geïnteresseerd in hooggevoeligheid? Luister dan naar de thema radio uitzending die ik mag organiseren. Je krijgt tevens de kans om een boek ‘Ontdekkingsreis Hoogsensitiviteit’ te winnen en om mee te doen aan wetenschappelijk onderzoek na (hoog)gevoelighedi!

Op 6 oktober mogen we met 4 deskundigen een half uur programma over HSP mogen verzorgen. ‘Wij’ dat zijn:

Margot Bogaards, diëtiste (Oegstgeest)

Marike van IJssel, coach en initiator van o.a. de Geluksroute NL (Leiden)

Véronique de Gucht, hoofddocent Gezondheids- en Medische Psychologie (Leiden)

en ikzelf (-=.

Datum: Zaterdag 6 oktober

Tijd uitzending: 11.05-11.35 uur

Ons doel is het om te informeren, waarbij we zeker ook de positieve kanten van (hoog)gevoeligheid benadrukken!

De uitzending is ook online te beluisteren via Radio RTV Katwijk (https://www.rtvkatwijk.nl/live-radio/). Ik zal hem na afloop ook op mijn website ter beschikking stellen.

Tijdens de uitzending kun je tevens mijn boek, Ontdekkingsreis Hoogsensitiviteit winnen. 1 exemplaar van de  verloten! Het idee is om deze actie meteen in het begin aan te kondigen en aan het eind van het programma de winnaar bekend te maken. Bellers worden door een studiomedewerker te woord gestaan (verstoren dus niet de uitzending). Dat genereert hopelijk nog meer betrokkenheid bij de luisteraars.

Dus bel: (31) 071-4013551 op zaterdag, 6 oktober tussen 11.05-11.30 uur en win het boek Ontdekkingsreis Hoogsensitiviteit!

Geïnteresseerd in wetenschappelijke resultaten naar hooggevoeligheid? Doe dan mee aan het onderzoek van de Universiteit Leiden (Dr Véronique de Gucht)!

De universiteit wil onderzoeken of deze vragenlijst nuttig is bij het onderzoek naar hooggevoeligheid, maar dat betekent niet dat je hooggevoelig hoeft te zijn om mee te doen. Ook de antwoorden van niet-hooggevoelige personen zijn voor de onderzoekers bruikbaar. Het onderzoek kost 20 à 30 minuten van je tijd en door deel te nemen maak je kans op op een cadeaubon ter waarde van 50 euro.

Samen geven we meer bekendheid aan hooggevoeligheid – op een leuke en positieve manier.
Aanmeldformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.Andere activiteiten

  • No events in this category