vrijdag 15 maart 2024 - 17 maart 2024
10:00 - 13:00

Waarnemingstraining: ‘zien zonder ogen’ 3-daagse intensieftraining

VOOR HET EERST ALS INTENSIEFCURSUS!!* We weten, dat we veel meer kunnen dan dat wat we op school leren en waar we als mens gebruik van maken. Wat als je dit verborgen potentieel bewust zou kunnen aanspreken en inzetten? Ervaar het in deze holistische training voor hersenen en geest. Waarom “Eerst zien dan geloven” definitief achterhaald is en wat we allemaal kunnen leren…als we weer durven te spelen.

  • Versterk je intuïtie & Leer zonder je ogen te ‘zien’
  • Je kunt zoveel meer dan je denkt en weet.
  • Ontdek je mogelijkheden!

 

Wat is ‘zien zonder je fysieke ogen’?

Zien zonder je fysieke ogen’ is een holistische training voor hersenen en geest die visuele waarneming (zien) zonder ogen mogelijk maakt

Hoe werkt het?

We weten, dat we veel meer kunnen dan dat wat we op school leren en waar we als mens gebruik van maken. Wat als je dit verborgen potentieel bewust zou kunnen aanspreken en inzetten? Dat doe je bij ‘zien zonder je fysieke ogen’. Je activeert een zintuig dat al eeuwen bekend is maar in de vergetelheid is gedrukt door bijvoorbeeld ‘de wetenschap’. Dit resulteert in een verruiming van het eigen bewustzijn en innerlijke beleving, wat een versterking van de eigen persoonlijkheid en innerlijk potentieel enorm bevordert. Ook helpt deze training om je bewust te worden van innerlijke blokkades en onbewuste indrukken en deze zo op te kunnen lossen. Op deze manier kunnen persoonlijk succes en innerlijke vrijheid veel gemakkelijker worden bereikt en zichtbaar gemaakt in het dagelijks leven. In deze 3-dagse training gaan we vooral veel oefenen en vestigen zo de ‘nieuwe manier van waarnemen’ zodat je thuis gemakkelijker verder kunt gaan met je training.

Nieuwsgierig?

Doe mee en beleef het zelf! Ontdek hoeveel er mogelijk is – ontdek je eigen power – verhoog je bewustzijn moeiteloos en met plezier! We maken er een unieke beleven is van!

Datum: 15, 16, & 17 maart 2024

Tijd: 10 – 13u

Kostenbijdrage:  350,- Euro* p.p incl. mindfoldmasker, thee, koffie en iets lekkers.

Waar: Rozen en Radijs, Aalsmeerderweg 938, 2154 ME Burgerveen

 

Bekijk de podcasts ‘Wat is zien zonder ogen?’ en ‘Bewustzijnstraining: zien zonder ogen‘.

Ervaringsbericht: “Ik wilde u graag bedanken voor de fantastische training die u ons helpt gegeven. Ik ben onder de indruk van uw kennis en expertise op dit gebied en ik heb veel geleerd van uw prachtige lessen.” A. Kando

 

*Deelnemers die het Waarnemingsseminar ‘zien zonder ogen’, deel 1 hebben afgerond ontvangen 100 Euro korting.
Aanmeldformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.Andere activiteiten