dinsdag 21 mei 2019
19:00 - 20:30

Van slachtoffer tot pionier: (Hoog) gevoeligheid in 5 stappen


Het begrip (hoog) gevoeligheid wordt steeds bekender – maar wat je het zelf ‘hebt’?
Als ecoloog en schrijfster (Ontdekkingsreis Hoogsensitiviteit) licht Dr Anke Weber Smit het thema HSP toe vanuit wetenschap, kennis en ervaring.
Tijdens deze workshop krijg je helder uitleg over Hoogsensitiviteit en deelt Anke ruime (eigen) ervaring (is zelf ook HSP). Ze vertelt afwisselend over de ervaringen van de kinderen en (jong)volwassenen waarmee zij in aanraking is gekomen (beroepshalve en privé). Ook gaat zijn in op een aantal veel gestelde vragen:

Is het een nieuwe trend, is het aangeleerd of zit het in de genen?
Bestaat er zoiets als een (hoog)gevoelige avonturier?
Hoe kun je beter omgaan met overprikkeling en stress?
Wat kun je doen als je kind (hoog)gevoelig is?

Op 21 mei geeft Dr Anke Weber Smit antwoord op deze vragen – en nog vele anderen. Zij zal kort toelichten wat (hoog)gevoeligheid is en hoe je anderen (en jezelf) beter kunt begeleiden. Je gaat ook zelf aan de slag. Met behulp van herkenbare, concrete situaties oefen je hoe je overprikkeling tegen kunt gaan en gemakkelijker met stress omgaat.

Deze avond zal in het teken staan van “Wat is nou hooggevoeligheid?” en “Wat betekend het voor mij/mijn werk/ mijn gezin?”

Tevens laten Anke  je een kijkje nemen (voorproeverij) in de workshops die ze in juni bij Enerchiquer gaat geven.

Nieuwsgierig en geïntrigeerd?
Kom dan dinsdag 21 mei naar Enerchiquer in Doetinchem. In verband met beperkte ruimte dient u zich van te voren aan te melden via de website www.ankewebersmit.com of via info@ankewebersmit.com.

Dinsdag, 21 mei, 19.00 -20.30 uur
Bijdrage: € 47,50 inclusief training en koffie/thee

Schrijf je nu in
Vol=Vol

Locatie: Enerchiquer Achterhoek, Doetinchem
Louise de Colignystraat 11, 7001 GD 

> Dankjewel voor de interessante training vorige week. Wat een herkenbaarheid. Ik heb er zeker veel uit gehaald, vooral erkenning en hooggevoeligheid inzetten als je kracht. Ook lees ik jouw boek met veel belangstelling. Kijk er nu al weer naar uit om vanavond lekker op de bank te ploffen met jouw boek.<
Aanmeldformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.Andere activiteiten

  • No events in this category