Ik ben zelf een grote fan van werken met intuïtie. Gewoon omdat ik het altijd ‘juist’ heb als ik mijn beslissingen en keuzes neem op basis van deze eerlijke communicatie met de informatie om me heen en mijn eigen wijsheid. Nog nooit heb ik spijt gehad van een beslissing die mijn intuïtie mij aangaf. Dat geeft een enorm gevoel van vrijheid en vertrouwen!

Wil je meer weten over wat intuïtie voor jou kan doen? Ik heb 10 goede redenen voor je verzamelt:

  1. Meer zelfbewustzijn: Intuïtieve ontwikkeling stelt je in staat om je eigen innerlijke stem beter te begrijpen en te herkennen, wat kan leiden tot meer zelfbewustzijn en zelfkennis.

2. Meer vertrouwen: Als je leert om op je intuïtie te vertrouwen en zelfstandig beslissingen te nemen, vergroot dat je zelfvertrouwen.

3. Betere besluitvorming: Door intuïtieve ontwikkeling kun je beter inschatten welke keuzes de beste zijn voor jouw persoonlijke situatie en behoeften.

4. Hogere creativiteit: Intuïtieve ontwikkeling kan je helpen om je creatieve potentieel te ontgrendelen en te benutten. Dat zorgt voor meer plezier en energie in je leven.

5. Betere communicatie: Wanneer je in contact staat met je intuïtie, kan dit je helpen om beter te communiceren en jezelf duidelijker uit te drukken.

6. Meer innerlijke rust: Intuïtieve ontwikkeling helpt je om meer rust en kalmte te vinden in je dagelijks leven.

7. Verbeterde relaties: Door je intuïtie te gebruiken kun je beter begrijpen wat anderen nodig hebben en hoe je hen het beste kunt ondersteunen.

8. Meer focus: Wanneer je je intuïtie traint, kan dit je helpen om je te concentreren op de belangrijkste taken en doelen.

9. Betere gezondheid: leren luisterne naar je Intuïtie helpt om stress te verminderen en je algehele gezondheid te verbeteren.

10. Hogere levenskwaliteit: Door je intuïtie te gebruiken en op jezelf te vertrouwen, kun je een leven leiden dat meer in lijn is met je eigen waarden en doelen, wat kan leiden tot een hogere kwaliteit van leven.

 

Moet ik nog doorgaan?

Afgaan op je intuïtie is voor kinderen vaak heel normaal. Ben je 18+ heb je meestal geleert om ‘eerst logisch n te denken’ en is je intuïtie misschien wat roestig. Maar hij is er nog steeds en het mooie is: met een beetje oefenen kun je hem zo weer revitaliseren!

Voor fijne tips om je intuïtie te trainen kun je me altijd mailen, dan stuur ik je leuke suggesties. Of je start met training in een groep. Dan zal je niet alleen verstelt staan van de precisie van je eigen waarneming maar ook van de intuïtieve talenten van je medecursisten.

 

Kun je niet wachten? Start dan meteen, of stuur me een mail of meld je aan voor een waarnemingstraining, zelfgenezingscursus of oefenavond (voor oud-cursisten).

 

Veel plezier en geniet van je successen!