“Trilling” in de kwantumfysica betekent dat alles kan bewegen, omdat alles energie is. Alle levende wezens en functioneren op specifieke frequenties. Elke vibratie staat synoniem voor een gevoel en in de wereld van “vibratie” zijn er maar twee soorten trillingen, positief en negatief. Elk gevoel laat je een trilling sturen die positief of negatief kan zijn.

Het mooie is dat je zelf kunt sturen, in welke soort trilling je het liefst wilt leven! Kies je voor positief of negatief?

Met deze 7 manieren van ‘zelf-beïnvloeding’ kun je altijd regelen welke trilling je uitstuurt – en via deze trilling hoe je je voelt. Oke, misschien is er een klein beetje oefening nodig en wilskracht, maar dan krijg je ook heel veel vreugde, gezondheid en zelfs geluk voor terug.

Ben je er klaar voor?

1. De gedachten

Elke gedachte zendt een frequentie uit naar je lichaam en het ‘elektromagnetische veld’. En vanuit daar weer terug jaar jou. Dus als je negatieve gedachten, ontmoediging, verdriet, woede, angst hebt, komen deze allemaal bij je terug, via je eigen lichaam en ook nog via het elektromagnetische veld waarin wij allen leven.

Kun je je voorstellen hoe belangrijk het is om je gedachten bewust te kiezen? En dat het heel nuttig kan zijn om te leren hoe je positievere gedachten kunt cultiveren

2. De omgeving

De mensen om je heen hebben direct invloed op je trillingsfrequentie. Wanneer je jezelf omringt met gelukkige, positieve en vastberaden mensen, kom je ook in deze vibratie. Als je je nu omringt met mensen die klagen, roddelen, pessimistisch zijn, zal je dat ook meteen merken aan je stemming en misschien zelfs aan je gezondheid, als je regelmatig langer in zo’n groep zit.

Deze omgeving kan het ook moeilijker maken om te krijgen wat je wilt. Omdat je positieve energie zwakker is.

3. De muziek

Muziek is erg krachtig. Als je alleen naar muziek luistert die praat over dood, verraad, verdriet en verlatenheid, zullen al deze gevoelens je eigen gevoelens beïnvloeden.

Ik raad daarom aan: Besteed aandacht aan de tekst van de muziek waar je naar luistert, omdat dit je trillingsfrequentie kan verlagen- en uiteraard ook verhogen! Want meestal trek je in je leven precies aan wat je voelt, meer dan wat je denkt.

4. De dingen waar je naar kijkt

Wanneer je naar programma’s kijkt die te maken hebben met rampspoed, dood, verraad, enz., accepteren je hersenen dit als realiteit en komt er een chemie vrij in je lichaam die je trillingsfrequentie negatief beïnvloedt.

Kijk naar dingen die blije onderwerpen hebben, vol schoonheid en hoop zitten of die je positief intrigeren, dan zullen die je helpen om op een hogere frequentie te vibreren.

5. De sfeer

Of je nu thuis of op je werk bent, veel tijd doorbrengen in een rommelige en vuile omgeving zal ook je trillingsfrequentie beïnvloeden.

Leuk je omgeving op, maak het zodat je je er heel goed in voelt, organiseer en maak regelmatig schoon. Draag uit dat je jezelf serieus neemt en dat je het waard bent om omringt te worden door schoonheid en overvloed. Want door goed te zorgen voor wat je al hebt en dat wat je niet meer nodig hebt te laten gaan, schep je ruimte voor meer van wat je wilt. En daardoor gaat je trillingsfrequentie ook weer omhoog.

6. Het woord

Wanneer je onaardig spreekt over dingen en mensen, heeft dit invloed op je trillingsfrequentie. Om je frequentie hoog te houden, is het belangrijk om te stoppen met klagen en slecht over anderen te spreken. Vermijd dus drama en pesten. Neem verantwoordelijkheid voor je woordkeuze en de andere keuzes van je leven!

7. De dankbaarheid

Dankbaarheid heeft een heel positief effect op je trillingsfrequentie. Dit is een gewoonte die je nu meteen in je leven kunt opnemen. Begin te bedanken voor alles wat je maar kunt bedenken. Voor de goede dingen en voor wat je denkt dat slecht is. Bedankt voor alle ervaringen die je hebt gehad.

Want dankbaarheid opent de deur naar goede dingen die een positieve impact in je leven zullen hebben.

En als de stroom van positieve gebeurtenissen op gang is gekomen is hij met heel weinig moeite in stand te houden.

Durf jij het aan?

Daag jezelf uit!

Je bent het waard om blij, gezond en gelukkig door je leven te reizen!