Home > Spreker > Activiteiten archief > Interactieve avond: 'De helende reis'

Interactieve avond: 'De helende reis'

helendereis
Herken je dit?
Als je je niet zo lekker voelt, ga je vaak op zoek naar afleiding:

  • Iets lekkers eten
  • (eindeloos) erover praten
  • Jezelf verwijten maken dat je niet sneller/beter/sterker bent (geweest)

Of je negeert deze gevoelens en doet net of je heel vrolijk bent en alsof er niks aan de hand is.
Als je deze afleidingsstrategieën langer volhoud kan dit gevolgen voor je fysieke welzijn hebben omdat het zelf genezend vermogen van je cellen kan worden aangetast.
Door een Helende Reis te doen kun je de afleidingsstrategieën laag voor laag af pellen. Je werkt met de bovenkomende herinneringen waardoor energieblokkades zijn ontstaan. Je voelt en uit emoties tegen betreffende personen uit je herinnering. Je ontmantelt oude overtuigingen en onwaarheden, die je leven tot nu toe hebben bepaald. Als alles geuit is, is er ruimte voor vergeving. De energie blokkades bij de cellen kunnen zich weer herstellen en het genezend vermogen komt op gang.

Werken met het zelf genezend vermogen
Ieder orgaan wordt binnen een bepaalde tijd vernieuwd: huidcellen binnen 3 weken, oogcellen binnen 48 uur, het maagslijmvlies binnen 3 dagen en de lever doet er 6 weken over om zich helemaal te vernieuwen. Deepak Chopra vroeg zich af waarom een orgaan met kanker na een aantal maanden niet vrij is van kanker terwijl alle cellen wel vernieuwd zijn. Hij ontdekte dat cellen waarvan de receptoren geblokkeerd zijn, tijdens de celdeling de blokkade doorgeven, zodat deze blijft bestaan. Hierdoor is de cel niet in staat zichzelf te genezen. Worden de blokkades van de cel receptoren opheffen kan de cel zichzelf genezen.

Wat kun je verwachten van een Helende Reis
Ziektes, lichamelijke klachten en allerlei emotionele problemen zullen verminderen of zelfs verdwijnen.

  • Soms zijn er meerdere helende reizen nodig omdat de blokkade met meerdere herinneringen te maken heeft. Het is net een ui die je afpelt, de genezing werkt op een steeds dieper niveau.
  • Velen zijn genezen van ziektes als kanker, ME, ontstekingen, spijsverteringsaandoeningen, klachten aan het bewegingsapparaat, migraine, depressie, slapeloosheid, burn-out e.a.
  • Ook op het emotionele vlak werkt de Helende Reis zeer bevrijdend.
  • Je kunt steeds meer leven vanuit je waarheid, steeds meer laten zien wie je werkelijk bent met al je mogelijkheden.

Je kunt van te voren nooit voorspellen wat het effect zal zijn van een Helende Reis. Genezing van fysieke klachten lijkt vaak op de voorgrond te staan. In het voorgesprek blijkt vaak een diepere wens te bestaan, bijv. zelfacceptatie, zelfliefde. Emoties en lichamelijke klachten zijn niet los te zien van elkaar.
Over de hele wereld worden Helende Reizen gemaakt. De resultaten zijn verbluffend.
Sommige mensen doen één Helende Reis en zijn tevreden omdat het de knelpunten heeft opgelost waar ze mee zaten. Voor anderen is een Helende Reis het begin van een hele serie reizen die zullen volgen om steeds meer in contact te komen met eigenheid en vrijheid.

Wat gaan we doen?
Op deze avond gaan we samen op reis naar binnen, op reis naar de oorsprong van onze emoties. We werken actief aan het opheffen van blokkades, die in de loop van ons leven ontstaan zijn. De methode die ik gebruik is gebaseerd op de methode ‘De Helende Reis’ van Brandon Bays.
De ervaring leert dat werken in een groep vaak de toegang tot de (onbewuste) herinnering vergemakkelijkt.

Voor wie?
Voor iedereen die zijn/haar geluk en gezondheid (meer) in eigen handen wil nemen en op zoek is naar een eenvoudige en beproefde methode.
Tijd: Donderdag, 23 juni (al geweest)
Waar? Vincent van Goghlaan 10, 2343RN Oegstgeest
Kosten: 15,- euro (incl. thee en iets lekkers)

Ja, ik ga mee op reis!

Vervolg: Voor deelnemers van deze avond die hun reis willen voortzetten bied ik tegen een vriendenprijs vervolgsessies op maat aan.
Deelnemers die zich vóór 15 juni aanmelden ontvangen 20% korting op de volgende avonden uit de reeks ‘Bewustwording door zelfkennis’.

Ja, ik ga mee op reis!