Home > Spreker > Agenda > Vrijdagmeditatie

Vrijdagmeditatie

 Bij deze nodig ik je uit om mee te doen aan de GELEIDE MEDITATIE! Elke week gebruiken wij een thema wat voor de hele groep actueel is. Meld je aan voor de mailing lijst en ontvang elke week een inspirerend verhaal en een persoonlijke uitnodiging.
Meditatie is een prima manier om energie bij te tanken. Tevens ontvang en geef je door middel van meditatie goede vibraties aan elkaar en anderen want energie verbindt alles en iedereen.

meditatieAnki

Wanneer?

Iedere vrijdag van 9.00-10.30 uur bij mij thuis in Oegstgeest.

Vanaf 9 uur kun je binnen lopen. Tussen 9.15 – 9.45 uur gaan we mediteren. Vervolgens is er tijd voor een gezellig kopje thee en iets lekkers samen en wat uitwisselingen voor wie dat wil.

Deelnemers melden mij dat zij tijdens de meditatie een spontane healing op fysiek, emotioneel of mentaal niveau ontvangen.

Kosten

De kosten voor deze bijeenkomst zijn 5 €. Dit bedrag kun je in rekening brengen als je een afspraak voor energiecoaching, healing, of de in ontwikkeling zijnde Walk &Talk consult bij mij boekt (max. 5x € 5,- mindering per consult). De actuele prijs voor deze consulten is € 50,-.

Laat uiterlijk op de donderdag avond van tevoren weten of je komt, zodat ik een inschatting over het aantal deelnemers kan maken.
Ik kijk uit naar samen aan deze mooie reis te beginnen!