orderChaosHoe stop je het geklets in je hoofd en in je hart, hoe bereik je innerlijke rust? Het begint met eerlijkheid. Eerlijk kijken naar jezelf, naar alles wat je in je hebt. Alle stemmen, alle ‘ikken’. En deze allemaal te accepteren. Zelfkennis en zelfacceptatie zijn de sleutel.
Maar hoe kom je tot meer zelfkennis en zelfacceptatie? Een heel simpele en bewezen manier is meditatie. Hierbij gaat het niet over eindeloos stil zitten en niets denken. Mediteren is veel gemakkelijker dan je misschien denkt, het is echt iets voor iedereen! Zelfs als je niet van stilzitten houdt en altijd met tien dingen tegelijk bezig bent kun je mediteren. Gewoon een keer uitproberen!
Veel mensen denken dat meditatie iets ingewikkelds of moeilijks is. Dat je heel stil moet zitten in de kleermakerszit en niets mag denken. Of je haakt af omdat je een ongelukkige start gemaakt hebt. Of hoor je bij de mensen die zichzelf onder druk zetten om te moeten ‘presteren’ bij een meditatie?
Persoonlijk
Meditatie is heel persoonlijk. Denk niet alleen aan rustig zitten maar ook aan zingen, dansen, sporten of werkjes doen. ‘Kan ik niet’ bestaat dan ook niet want het is vooral een kwestie van doorzetten! Tijdens een meditatie kun je helder antwoord op diepzinnige vragen ontvangen. Als je wat meer routine hebt opgebouwd kun je ook bijzondere ontmoetingen meemaken. Soms uitzonderlijke ervaringen die van belang zijn voor jouw dagelijks bestaan. Met begrip en nieuwe kennis komt er ruimte en van daaruit beweging. Voor zowel vele duizenden mensen als steeds meer voor de wetenschap heeft meditatie zijn nut reeds bewezen.
Wat heb je te verliezen? Nieuwsgierig naar verschillende, makkelijke en leuke manieren van meditatie waar Anke mee werkt? Kom naar deze interactieve avond!
Geef je voor 3 maart op via de  Website van Lichaam, Geest en Ziel of telefonisch via 06-53667256. Als je je aanmeldt maak je tevens kans om het boekje ‘Even mijn gedachten uitlaten’ van Anke te winnen!

Evenement-gegevens:
Datum: Do. 10 maart 2016
Tijd: van 20:00 tot 22:00 uur (inloop vanaf 19:45 uur)
Locatie: Dorpscentrum Oegstgeest
Lijtweg 9, Oegstgeest  (Kaart )
Prijs: € 5,00

Recommendatie
“Als je op zoek bent naar een serieuze persoon die je kan helpen met verschillende uitdagingen in je leven, kan ik Anke echt echt aanbevelen. Ik werkte enige tijd met haar samen in Noorwegen. Ze is erg goed in haar werk met energie en helderziendheid. Anke heeft een zeer sterke intuïtie, en ze gebruikt deze capaciteit in combinatie met healing of coaching. Je bent in goede handen bij een van de meest oprecht genezers die ik ooit heb ontmoet en zelf heb uitgeprobeerd.”  Hilde Leerand – hypnotherapeut, healer en medium