dinsdag 26 september 2023
19:30 - 21:00

Reconnective Healing

Wat is Reconnective Healing?

Het is lastig uit te leggen wat Reconnective Healing voor je kan doen. Je kunt het het beste zelf maar ervaren! De “nieuwe frequenties van genezing” die door Pearl worden beschreven, overstijgen alles wat tot heden aan genezingstechnieken bekend is geworden. Aan de universiteit van Arizona is wetenschappelijk onderzoek verricht naar dit fenomeen. Hierbij is bevestiging gevonden dat deze bijzondere energie die in deze bijzondere tijd beschikbaar komt aantoonbaar is.

Vanavond kom je meer te weten over onder andere:

  • Wat is Reconnective Healing?
  • Hoe activeer ik het in mijn eigen helende krachten?
  • Hoe werk ik ermee voor mijzelf en anderen?

Deze vragen gaan we in deze interactieve workshop zo goed mogelijk beantwoorden. De nadruk zal liggen op het ervaren van de frequenties in je eigen handen en in interactie met andere deelnemers.

Wil je op een speelse maar tevens informatieve manier kennis maken met dit mooie werk, dan is deze workshop echt wat voor jou! Ervaar de frequenties in jouw eigen handen.

De avond bestaat uit een introductie, een stukje theorie & filosofie én je gaat ook zelf aan de slag met allerlei leuke (hand)oefeningen zodat iedereen een ervaring rijker naar huis gaat!

Waar: Leidse Lente, Haagweg 4, 2311 AA Leiden

Datum: 26 september 2023

Tijd: 19:30 – 21.00 uur

Kostenbijdrage:  35,- € (incl. thee, koffie en iets lekkers)

Zeg het voort.

Iedereen welkom!!

Meer informatie vind je hier en in dit krantartikel in het Leidsche Dagblad.
Aanmeldformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.Andere activiteiten