Home > Consulten > Werkwijze > Reconnective Healing

Reconnective Healing

Reconnective Healing heeft als doel mensen te steunen op hun weg naar een gezonder, bewuster en meer ontspannen vorm van leven. Deze nieuwe vorm van healing past bij de hectische tijd die wij als mensheid momenteel doormaken. Het is een bijzondere manier om weer in verbinding te komen met onze eigen kracht.

Reconnective healing lost (energetische) blokkades in het lichaam, geest en ziel op en geeft zo de zelf genezende vermogens van het lijf en echte boost.

Een ervaringsbericht:De healing vond plaats in een lichte, rustige ruimte. Van tevoren wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten. Het begon met een kort gesprek over dingen waar ik tegenaan loop, zoals omgang met een bepaald type mensen en gebrek aan zelfvertrouwen. Anke luisterde aandachtig en gaf een aantal bruikbare tips. Daarna begon de feitelijke healing, waarbij ik gekleed op de behandeltafel mocht gaan liggen. Met geen of minimale aanraking voerde Anke vervolgens de healing uit, waarbij ze energiestromen kon voelen en reguleren. Het is moeilijk onder woorden te brengen wat er daarna is gebeurd, maar na de healing voel ik me zekerder over mijn eigen kwaliteiten en de koers van mijn bedrijf. Het is alsof ik dingen die maakten dat ik stagneerde heb afgeschud. Ik kan nu veel beter knopen doorhakken. Mijn praktijk is opeens goed gaan lopen en op allerlei vlakken zijn dingen in beweging gekomen. Ik heb meer vertrouwen in de toekomst dan ik lange tijd gehad heb.’ (Margot Boogards, dietiste)

Reconnective Healing is een krachtige, liefdevolle behandelmethode, die genezend werkt door jouw diepste wezen te verbinden met de grootsheid van het universum. Deze nieuwe vorm van energie is geschikt voor iedereen, met of zonder klachten. Alle niveaus van ons systeem kunnen worden aangesproken: fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel. Tevens verminderd het stress en geeft het lichaam een diepgaande ontspanning. Kort gezegd, het verfijnt de gezonde relatie met je innerlijke zelf, stimuleert je persoonlijk groei en laat je jouw oorspronkelijke kracht herwinnen.
Ik ben sinds 2011 gecertificeerd door de Noorse Healer Association (Det Norske Healerforbund).

‘So the doctors told you that your condition is permanent? Interesting. Scientists once said the world was flat’.
– Dr. Eric Pearl – The Reconnection.

Tarief
Consult: 75,- euro per sessie van + 60 minuten.
‘De Reconnection’: 333,- euro (2 sessies van ca. 90 min)*
Afstandshealing: 75,- euro
E-mail / Skype /  telefoonconsult: 75,- euro per sessie van + 60 minuten

Wetenschappelijke onderbouwing