Home > Consulten > Werkwijze > Behandeling op afstand

Behandeling op afstand

Je wil graag een steuntje in de rug of ondersteuning bij je proces maar wil daar niet de deur voor uit? Gelukkig hoeft dat niet. Ik doe coaching en healing ook op afstand. 

Healing op afstand

Een healing is energie doorgeven, hiervoor is het niet nodig om fysiek bij elkaar te zijn. Energie gaat daar naar toe waar ze het meest nodig is. Wat het voor jou doet ligt aan het proces waarmee je op dat moment bezig bent. Vaak is het iets wat waar je je al een tijdje bewust van bent. Het kan zijn dat je tijdens onze sessie emoties gaat voelen, beelden ziet, of ergens over wilt praten. Ook kun je beweging in je lijf voelen of een soort stroming en soms merk je niets bijzonders op. Desondanks gebeurt er altijd iets. Ik werk ook met healing voor dieren.

Naast de 1-op-1 healing kun je ook een groepshealing (op afstand) boeken. Dat werkt voor maximaal 4 personen en kost het dubbele van een gewone healing.

Kijk voor meer informatie onder Tarieven.

Meer energie

Een Healing kan ondersteuning geven bij lichamelijke en geestelijke klachten en bij persoonlijke groei. Het is echter een groot misverstand dat er door een behandeling altijd een letterlijke genezing plaatsvindt, dus dat de oorzaak van ziekte wordt weggenomen en de klacht 100% verdwijnt. Alhoewel dit kan, is dit niet het doel. Het doel is om iemand weer in contact te brengen met zichzelf en om zijn/haar zielsenergie weer optimaal te laten stromen. Zodat iemand weer lekker in zijn vel zit en om kan gaan met hetgeen er Is. De behandeling is in principe voor ieder mens en dier geschikt en er is geen eis aan leeftijd of gezondheid voor de toepassing van healing.

De effecten van een healing bij een cliënt zijn meestal na 1 tot 2 sessie waarneembaar. Dat is per persoon verschillend.

Wil je graag meer informatie of een healing aanvragen? Neem dan gerust contact op.

Een healing is geen vervanging voor reguliere geneeskunde.

Ervaringsbericht

“Bedankt voor deze sessies! De afgelopen week was ik de eerste dagen erg onrustig van binnen, alsof daar een strijd gaande was die ik niet kon plaatsen. Verder in de week voelde ik mijzelf van binnen rustiger en had het gevoel dat ik invloeden van buitenaf beter van mezelf weg kon zetten. Ook probeerde ik voor mijzelf keuzes in het dagelijks leven te maken uit mijn eigen gevoel.

Tijdens deze sessie kreeg ik een flinke druk op mijn borst en voelde ik een soort stroming zigzaggend door mijn lichaam gaan, daarna leek het alsof ik aan het zweven was.

Heel erg bedankt voor de sessies! Ik heb mij de afgelopen week beter en rustiger gevoeld dan een lange periode daarvoor, dat voelt heel fijn!” Suzanne Broer

Bekijk de veelgestelde vragen / FAQ

Bekijk ook de video: