Home > Consulten > Werkwijze > Energetische Psychologie

Werkwijze: Energetische Psychologie

In de Energetische Psychologie worden psychische problemen behandeld via de bio-energie systemen. De energiesystemen omvatten emotie, cognitie, gedrag en gezondheid. Deze systemen zijn gebaseerd op de elektrische activiteit van het zenuwstelsel, het hart, de meridianen, etc.

Energetische Psychologie overschrijdt de standaard therapeutische elementen zoals verstandhouding, luisteren en discussie, en richt zich ook op de onderliggende energetische aspecten van het probleem door middel van technieken zoals lichte druk, visualisatie, het gebruik van affirmaties, uitgesproken intenties en beweringen, en nog veel meer. Vele benaderingen van Energetische Psychologie richten zich tevens op de relatie tussen bio-energie, bewustzijn, gedachten, intentionaliteit en spiritualiteit. Met Energetische Psychologie worden vaak snel waarneembare en meetbare resultaten bereikt zonder dat onnodige emotionele nood herbeleeft hoeft te worden.

Aanbevelingen

Wat kan Energetische Psychologie voor jou doen?
Energetische Psychologie is toepasbaar op een breed scala van gebieden zoals mentale, emotionele en lichamelijke gezondheid, pijnbestrijding, sport en topprestaties maar ook counselling en onderwijs.

Denk ook aan:

  • Hoofdpijn
  • Faalangst
  • Fobie
  • Schuldgevoelens
  • Oude overtuigingen veranderen
  • Slaapproblemen
  • Stoppen met roken
    etc.

In mijn praktijk heb ik goede ervaringen met EFT (Emotional Freedom Technique), NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), visualisatie en affirmaties alsmede verschillende Healing technieken (InteractiveReconnective – RAW).

Ik ben sinds 2011 gecertificeerd door de Noorse Healer Association (Det Norske Healerforbund).

Tarief
Consult: 75,- euro per sessie van + 60 minuten.
Afstandshealing: 75,- euro
Flesje Bachbloesem(s): 10,- euro
E-mail / Skype /  telefoonconsult: 75,- euro per sessie van + 60 minuten
E-mail  consult Bachbloesems: 20,- euro (ex. verzendkosten flesje)