Nu we even door kunnen ademen na de vorige ziekte lijkt er alweer een nieuwe op ons af te komen. Daarnaast zitten we nog volop in allerlei andere problemen, als je de mainstream pers mag geloven. Daar kun je je ernstig zorgen over maken. Of je kunt vooral bezig zijn om na de beperkingen van de afgelopen 2 jaar lekker een terrasje te pakken of andere dingen in te halen die je gemist hebt.

Of je kunt de tijd benutten om je jezelf innerlijk sterker te maken voor wat er misschien gaat komen. Dat je jezelf zo goed kent dat je je eigen gevoelens altijd positief kunt houden. 

Het ene sluit het andere uiteraard niet uit. 

Waarom zeg ik dat? 

Omdat velen (zoals mijn inspiratiebronnen Christina von Dreien, Oracle Girl. Lorrie Ladd e.a.) en ik ook nu juist een tandje bijzetten. We hebben nu de tijd om te verbinden en ons  innerlijk te versterken.

Ideale toekomst

Veel bronnen geven aan dat de lichtkrachten op aarde momenteel groter zijn dan de duistere krachten en dat een goede afloop gegarandeerd is. Ze benadrukken echter ook dat ieder van ons een belangrijke rol speelt in de manier waarop deze goede afloop vorm krijgt. Wordt het een langdurig en pijnlijk proces met veel chaos en onnodig leed? Of wordt het een zachte overwinning van licht en liefde? 

Jij hebt er invloed op! Door jou gedrag en keuzes werk je mee aan het grote geheel.

Hoe dan?

Als jezelf verandert verandert je omgeving automatisch met je me. Als je anders handelt, krijg je andere resultaten, logisch toch? En ons handelen komt altijd voort uit ons denken en voelen. Als we dus ons denken en voelen kunnen besturen, kunnen we maken dat we ons beter voelen al suggereert ons denken of voelen even iets anders.

Om dat te doen zijn er tal van prachtige, simpele technieken die je bijna overal kunt toepassen. Snel, effectief en goedkoop. 

Een aantal hiervan zal ik vanavond voorstellen. Tevens gaan we meteen praktisch aan de slag zodat je na afloop van de miniworkshop handvaten hebt om je eigen gevoelens bij te sturen als je dat wenst. Dus geen vervelende uren meer maar fijne vooruitzichten, ongeacht wat iemand zegt of doet, ongeacht het nieuws en ongeacht de uiterlijke omstandigheden.

Geïnteresseerd? Kijk dan ook naar de Healing Hive cursus, die 16 juni van start gaat.

Wanneer? Maandag 30 mei, vanaf 20 uur, Oegstgeest

Gratis

Locatie bij aanmelding

Ja, ik meld me aan!