Deze rozenkwartzkristallen zullen morgen bij de meditatie mee doen: Na afloop kunnen jullie er een mee nemen. Je rozekwartz kun je dan op een speciale plek buiten leggen, ingraven of in het water werpen, of ook aan iemaand anders geven en zo een klein beetje extra viendschap en liefde helpen verspreiden.Bij deze nodig ik je uit om mee te doen aan de INLOOPMEDITATIE!
Meditatie is een prima manier om energie bij te tanken. Tevens ontvang en geef je door middel van meditatie goede vibraties aan elkaar en anderen want energie verbindt alles en iedereen.
Deze rozenkwartzkristallen zullen morgen bij de meditatie mee doen: Na afloop kunnen jullie er een mee nemen. Je rozekwartz kun je dan op een speciale plek buiten leggen, ingraven of in het water werpen, of ook aan iemaand anders geven en zo een klein beetje extra viendschap en liefde helpen verspreiden.
Wanneer?
Iedere vrijdag van 9.00-10.30 uur bij mij thuis in Oegstgeest.
Vanaf 9 uur kun je binnen lopen. Tussen 9.15 – 9.45 uur gaan we mediteren. Vervolgens is er tijd voor een gezellig kopje thee en iets lekkers samen en wat uitwisselingen voor wie dat wil.
Deelnemers melden mij dat zij tijdens de meditatie een spontane healing op fysiek, emotioneel of mentaal niveau ontvangen.
De kosten voor deze bijeenkomst zijn 5 €. Dit bedrag kun je in rekening brengen als je een afspraak voor energiecoaching, healing, of de in ontwikkeling zijnde Walk&Talk consult bij mij boekt (max. 5x € 5,- mindering per consult). De actuele prijs voor deze consulten is € 50,-.
Laat graag uiterlijk op de donderdag avond van tevoren weten of je komt, zodat ik een inschatting over het aantal deelnemers kan maken.
Ik kijk uit naar samen aan deze mooie reis te beginnen!
Zonnige groeten,
Anke