We naderen de kortste dag van het jaar, het licht wordt schaarser. Midwinter is vanouds een tijd om tot rust en inkeer te komen. Samen komen, delen en elkaar inspireren is een waardevolle traditie om in ere te herstellen. Deze middag verbinden we ons met elkaar met de intentie om ervaringen, emoties en angsten, die je tegenhouden, ophouden of belemmeren, los te laten. Zo ontstaat er ruimte voor het nieuwe dat zich vanzelf aandient. Net zoals de natuur om ons heen zich voorbereidt op een lange slaap, worden ook wij uitgenodigd om onze authentieke kracht terug te vinden.

De natuur keert terug naar haar kern. Laten we dit voorbeeld volgen door stil te staan in het nu en te ervaren welke ballast we kwijt willen om in het komende jaar weer volop te kunnen groeien. Hervind jouw natuur, persoonlijke kracht en omarm jouw waarheid!

In de midwinter cirkel verbinden we ons met elkaar. Luisteren we vanuit ons hart – je zult verstelt staan wat je hoort! Ervaren we het fantastische effect van echte aandacht. Durf je jouw waarheid te voelen en spreken – want als je je waarheid spreekt hoort iedereen jou. Laten we symbolisch los wat niet meer past en kunnen zo weer beter ontvangen

We nodigen je uit om een klein item van thuis mee te nemen, waar je iets mee hebt en waarvan je nu afscheid wil nemen.

En iemand anders blij mee wil maken.

Datum: vrijdag 17 december 2021
Tijd: 14:00 tot 16:00 uur
Plaats: De Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam (aan het Vondelpark)
Prijs: € 45

Aanmelden kun je door je betaling voor deelname tot uiterlijk 16 december overmaken op:
NL28 RABO 0393567060 o.v.v. Midwinter Cirkel 17-12
Met vermelding van jouw mailadres ter bevestiging van de inschrijving.
Je ontvangt vervolgens een mail van info@roos.nl retour.