Reconnective healingReconnective Healing is een vaak levensveranderende ervaring. Nieuwe frequenties worden gebruikt, die lichaam, geest en wezen kunnen helen. Reconnective Healing brengt balans en heelheid op alle niveaus: mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. In essentie ontstaat ware heling door de verwijdering van een storing of blokkade die ons afgescheiden houdt van onze essentie.
‘Heel anderen – Heel jezelf’
Toen ik in 2010 de foto van Eric Pearl voor het eerst zag dacht ik ‘Wat een glad type. Dat is zeker niets voor mij’. Toch las ik zijn boek ‘Heel anderen-heel jezelf’. Ik las het in een nacht uit. Toen ik kort daarop ook nog als proefkonijn op een alternatieve beurs kennis mocht maken met deze fantastische frequenties was ik verkocht.
Reconnective Healing is meer dan alleen maar symptomen bestrijden van een fysiek, mentaal of emotioneel ongemak. Deze healing frequenties bieden ons de mogelijkheid om meer in balans te komen, op een hoger niveau met het Universum en in een diepere verbinding met onszelf. Als resultaat kun je bijvoorbeeld fysieke ongemakken kwijt raken, spontane diepzinnige inzichten verkrijgen of als vanzelfsprekend mentale en emotionele steun ervaren.
happyWat doet Reconnective Healing?
Het is lastig uit te leggen wat Reconnective Healing voor je kan doen. Je kunt het het beste zelf maar ervaren! De “nieuwe frequenties van genezing” die door Pearl worden beschreven, overstijgen alles wat tot heden aan genezingstechnieken bekend is geworden. Aan de universiteit van Arizona is wetenschappelijk onderzoek verricht naar dit fenomeen. Hierbij is bevestiging gevonden dat deze bijzondere energie die in deze bijzondere tijd beschikbaar komt aantoonbaar is.
Interactieve avond
Nieuwsgierig geworden? Wil je Reconnective healing een keer ervaren? Kom naar deze interactieve avond! De avond bestaat uit 2 delen. In het eerste deel zal ik meer over Reconnective Healing vertellen, over de oorsprong, hoe het is ontdekt en bekend geworden. Verder maak je kennis met een paar resultaten van wetenschappelijke studies over de werking van de Reconnectieve Healing frequenties en zal ik een paar voorbeelden geven van wat deze mooie form van healing kan bewerkstelligen. Na een korte pauze kun je zelf Reconnective Healing aan eigen lijf ervaren in een minisessie (5 euro per sessie). Een deel van de opbrengst gaat naar het Lokaal Fonds Oegstgeest.
OCReconnective Healing.jpg
‘Als je geluk hebt zal de healing werken op de manier, waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt zal de healing werken op een manier, waarvan je niet had kunnen dromen. Een vorm, die het Universum voor jou in het bijzonder heeft bedoeld’ – gebaseerd op Eric Pearl, grondlegger van Reconnective Healing.
 
Waarom deze avond?
Mijn passie voor wetenschap en meditatie heeft mij in 2010 contact met Reconnective Healing gebracht. Geïnteresseerd vervolg ik de experimenten die met deze form van Healing uitgevoerd worden. Ik vergelijkt de ontwikkelingen in de wetenschap met de ontwikkelingen van de mobiele telefoon:  ‘De eerste mobiele telefoon woog bijna een kilo. Sinds ongeveer 1993, met de start van het gsm-netwerk, hebben veel meer mensen een mobiele telefoon. Omdat het nu kan: het is goedkoper geworden maar vooral ook kleiner en handiger in het gebruik. Wie had dat 20 jaar geleden verwacht? Ik denk dat ook in de wetenschap baanbrekende resultaten mogelijk zullen worden door nieuwe kennis en technologie. Ik verheug me erop om nog veel van wat we vandaag nog als ‘toeval’ beschouwen experimenteel aan te kunnen tonen’.
 
Meld je aan voor deze spannende en informatieve avond!
Datum: Do. 14 april 2016
Tijd:  van 20:00 tot 22:00 uur
Locatie: Dorpscentrum Oegstgeest, Lijtweg 9, Oegstgeest
Prijs: € 3,50 (deel 1; exclusief Reconnective Healing)
€ 7,50 (deel 1+2, inclusief Reconnective Healing)
 
Meer inf0