• Leer in 5 dagen zonder ogen zien & versterk je intuïtie!
  • Je kunt zoveel meer dan je denkt en weet –
  • Ontdek je mogelijkheden!

Wat is zien zonder ogen?

Zien zonder ogen is een holistische training voor hersenen en geest die visuele waarneming (zien) zonder ogen mogelijk maakt. Dit resulteert in een verruiming van het eigen bewustzijn en innerlijke beleving, wat een versterking van de eigen persoonlijkheid en innerlijk potentieel enorm bevordert. Ook helpt deze training om je bewust te worden van innerlijke blokkades en onbewuste indrukken en deze zo op te kunnen lossen. Op deze manier kunnen persoonlijk succes en innerlijke vrijheid veel gemakkelijker worden bereikt en zichtbaar gemaakt in het dagelijks leven.

Het Zien Zonder Ogen-team

Het team in Nederland bestaat uit 3 mensen: de prachtige trainers Evelyn Ohly en Axel Kimmel die de cursus verzorgen, ondersteunt door de vertaling van Anke Weber Smit.

Hallo, mijn naam is Evelyn Ohly. Samen met Axel geef ik nu 5 jaar les “zien zonder ogen” – wat mijn absolute passie is geworden. Ik ben blij dat deze methode nu steeds populairder wordt in Duitsland. Mijn leven begon in februari 1975 in Duitsland in Hessen, waar ik tot mijn 20e heb gewoond. Als een van de eerste Duitse trainers met een licentie van de Centra voor Informatieve Perceptie, heb ik veel ervaring kunnen opdoen met het onderwijzen van deze buitengewone methode. Het seminar-werk heeft mijn eigen horizon de afgelopen jaren enorm verbreed. In deze context heb ik mijn liefde voor schrijven (her)ontdekt. Als auteur heb ik al verschillende artikelen gepubliceerd over het onderwerp “zien zonder ogen” en “intuïtie”. Er wordt gezegd dat ik heel jong en nieuwsgierig van binnen ben gebleven. Met veel levensvreugde en groeiend enthousiasme besteed ik mijn tijd aan mijn werk als seminarleider, auteur en docent. Quality time met ons gezin is ook belangrijk voor mij.

 

“Seeing without eyes has broadened my horizons and during these 5 days I have been shown that seeing without the eyes is possible, I would recommend to anyone to do it.”

Bernd Michael Lade Click here for video feedback

TV actor, film director and musician

 

Axel Kimmel

Hallo, mijn naam is Axel Kimmel. Sinds 2014 geef ik samen met mijn partner Evelyn les “zien zonder ogen”, wat ik erg leuk vind. Ik ben 47 jaar jong en ben geboren in Pforzheim. Ik ben al sinds mijn jeugd geïnteresseerd in spirituele onderwerpen en dus opende ik op 23-jarige leeftijd een boekwinkel met alternatieve literatuur (persoonlijkheidsontwikkeling, zelfhulp, gezondheid, religie, esoterie, enz.), die ik 4 jaar runde. Daarnaast heb ik diverse trainingen op alternatieve gebieden gevolgd. Ik ben een gediplomeerd life coach, kwaliteitstherapeut van het Svet Center volgens Grigori Grabovoi en trainer van het Center of Informational Perception. Ik leerde ook belangrijke inzichten in regeneratie, vooral van de ogen, door de Norbekov-methode. Mijn passie is om andere mensen te ondersteunen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun eigen potentieel. Ik heb Evelyn (Ohly) leren kennen, liefhebben en waarderen in 1996 – sindsdien zijn we een team.

Wij leren je graag persoonlijk kennen op ons seminar.

Het Zien-zonder-Ogen-team

 

“I was particularly impressed by the experience of a seminar participant who attended the seminar completely blind and was able to spontaneously see a step in the garden on the last day – despite the fact of retinitis pigmentosa in finale stage!”

Andeas Nieswandt   www.praxis-nieswandt.de

Developer of the Eye Regeneration Therapy®

 

 

Wanneer: 19-23 april 2023 (5 dagen)
Waar: Omgeving Nijmegen
Kosten:  € 990.-

 

 

Er is plek voor 38 deelnemers.

Wil je updates ontvangen over deze cursus? Mail me dan (info@ankewebersmit.com) en vermeld ‘Zien- onder-Ogen’

 

(Exclusief logies en overnachting)