Een praktisch cursus om je (zelf)helende krachten te versterken.

Hoeveel theorie je ook hebt geleerd, als je het niet toepast, zal je leven precies doorgaan zoals het altijd is geweest, ongeacht al die theoretische kennis. Het is belangrijk dat je de theorie in de praktijk brengt.

Daarvoor heb ik deze cursus ontwikkeld om je te helpen je zelfhelende vaardigheden te ontwikkelen.

Deze cursus duurt 10 weken waarin we 5x live bij elkaar komen (om de twee weken).

Voor de tussenliggende weken ontvang je huiswerk (optioneel). Daarnaast ontvang je een leeslijst met enkele suggesties voor meer fundamenteel inzicht in de onderwerpen die we behandelen. Het lezen is niet verplicht, puur ter verdieping.

Alle huiswerkopdrachten bevatten een kort deel van theorie en minstens één oefening om mee te spelen voor de week.

Gedurende de cursus zijn we ook in contact met elkaar via de besloten Telegramgroep Healing Hive. Hier vind je ondersteuning en kun je ervaringen uitwisselen die je tijdens deze cursus tegen komt, zoals inzichten over jezelf, healingervaringen en andere thema’s. Delen maakt leren des te leuker en jouw ervaringen en vragen kunnen bemoedigend en verhelderend zijn voor anderen en vice-versa.

Aan het einde van de cursus heb je veel over jezelf geleerd en over het geven van healing aan jezelf en anderen

Dit gaan we doen

Ik heb lang nagedacht over hoe ik deze cursus moet structureren en de enige manier waarop het goed voelt, is om het theoretische leren en de praktijkoefeningen parallel te doen. En in plaats van aan het einde alleen maar een prachtig bewijs van deelname uit te delen (die je sowieso nog steeds kunt krijgen), nodig ik je vanaf het begin uit om je echt uit te leven en te oefenen met het werk!

Geniet ervan om meer over jezelf te weten te komen, licht te werpen op vergeten herinneringen en je humeur en gezondheid te voelen verbeteren.

“Eerst denken, dan doen” is een veelgehoord advies. Daarbij bagatelliseren we de waarde van het ‘doen’ en maken we het ‘denken’ ingewikkelder dan nodig. Juist door te doen is er ook een bepaalde manier van denken – en voelen. En dat maakt een directe verbinding met je innerlijke weten en je hart mogelijk.

Dat is makkelijker dan je misschien denkt.

In deze cursus leer je geselecteerde oefeningen die je dichter bij het gevoel brengen – en dus bij je intuïtie en de kracht van je hart. Dit leidt tot verrassende resultaten en inzichten.

Je leert spelenderwijs wat je zelf kunt doen om je leven en gezondheid een positieve impuls te geven.

Achter elke situatie, achter elke persoon (ook jij) zit een intelligente kracht die zich wil ontwikkelen. Door een situatie of persoon te beoordelen, interfereren we met het potentieel ervan. Dit vertraagt ​​hun ontwikkeling. Elke vorm van acceptatie en liefde bevrijdt echter de intelligentie en draagt ​​bij aan de moeiteloze ontwikkeling van jezelf (Mico-evolutie).

We zijn zo geïndoctrineerd om ‘erover na te denken’ voordat we handelen … dat we niet beter weten. Wat zou er gebeuren als je dat zou veranderen? Als je elke keer dat je een beslissing moet nemen, je eerst zou ‘voelen’ voordat je handelt? Hoe zou het zijn als je op gegeven moment niet eens meer bewust hoeft te voelen, maar gewoon ‘weet’ wat je moet doen?

Je zou versteld staan ​​van het effect wat dit heeft op je humeur, je gezondheid en je omgeving.

Maar dat ontdek je binnen kort natuurlijk zelf!

Programma

De cursus heeft 2 focus punten: Aan de ene kant leer je jezelf op een diepere manier kennen. Op deze manier versnel je je eigen ontwikkeling en verhoog je je bewustzijn.

Aan de andere kant leer je verschillende benaderingen en methodieken van (zelf)heling kennen, waar je  ok mee gaat oefenen. Zo kun je ze onderling vergelijken en kiezen, wat het beste bij je past. In juni start weer een nieuwe Healing Hive groep! We komen om de 2 weken bij elkaar. Voor de tussenweken is er huiswerk zodat je kunt blijven oefenen. Kijk in de agenda voor de data van de live bijeenkomsten.

Bijdrage: 150,-

Locatie:  Noordwijkerhout

Heb je nog vragen? Stel ze graag!

 

 

Voorwaarden en privacy