Dank voor de prachtige en bijzondere avond op 30 september!

Bijzonder dat we met onze groep binnen 15 min de sfeer in een grote ruimte hebben weten te veranderen. Eén deelnemer voelde dat de ruimte ‘rustiger’ voelde nadat we waren gestart. Duidelijk een gevolg van de verhoging van de frequentie!

Heel mooi dat alle deelnemers deze prachtige frequenties zelf konden voelen. Voor velen was dit voor het eerst.

Tijdens de oefeningen voelden we zelfs al dat iedereen een ietsje andere energie heeft! Dat komt natuurlijk omdat we allen uniek zijn en allen ook een beetje van ons eigen frequentie mee laten trillen in de healing.

En iedereen kan dit werk kan doen. Iedereen kan ‘het veld’ kan beïnvloeden.

En dus kan iedereen uitzenden wat hij of zij wil!
De keuze is aan jou.

Wil je een product zijn van je omgeving of heb je liever dat de omgeving het gevolg is van jou?

Gisteren nog kreeg ik deze feedback van deelnemers:

  • “Je gelooft het niet maar ik slaap sinds de Reconnective Healing avond heel goed en rustig!”
  • “Door de bijeenkomst ben ik heel hoog in mijn energie komen te zitten, echt ‘hyper’ en dat dit duurde tot de volgende ochtend.” 

Ja, je kunt je slaapkwaliteit en je energieniveau veel meer zelf reguleren dan je tot nu toe dacht!

Dit klinkt misschien nog een beetje als een ver-van-mijn-bed show, maar het is mogelijk. Je hebt er zelf een glimp van opgevangen!

Terugkom-avond
Door de mooie terugmeldingen heb ik besloten, een terugkom-avond te organiseren. Hier kun je je ervaringen delen, samen oefenen en vragen stellen. Je hoeft het niet alleen te doen. De datum is 4. november, 19.30 uur. Deze avond is bedoeld voor jullie, die bij de workshop aanwezig waren.  Mail me graag bij interesse! Ken je iemand die geïnteresseerd is in dit werk, maar niet bij de avond kon zijn? Zij kunnen eventueel meedoen nadat ze een privé sessie Reconnective Healing met mij hebben gedaan.

Wetenschappelijke effecten
Er komt een korte samenvatting van de 4 wetenschappelijk aangetoonde effecten van Reconnective Healing. Ben je geïnteresseerd-stuur me dan een email en je ontvangt het als het af is.

Workshop bij jou!
Weet je nog mensen die het ook heel leuk zouden vinden om op deze manier in contact te komen met hun eigen kracht? Nodig me dan uit voor een workshop en ik kom naar je toe! Gewoon, om dit prachtige werk te promoten. Met een groep van 10 mensen kunnen we al aan de slag. Desgewenst kun je dan ook een privé sessie boeken die ik op de dag zelf voor of na de workshop verzorg.

Er is nog zo veel moois te ontdekken – laten we beginnen!