Het ziekenhuispersoneel draait overuren. Artsen, verplegers en administratief personeel komen dagelijks in contact met (zwaar) zieke patiënten. Om ze een hart onder de riem te steken biedt Anke Weber Smit ondersteuning op afstand aan. Zij werkt met een moderne vorm van energie genaamd Reconnective Healing. Dit biedt zij nu gratis aan aan ziekenhuispersoneel in Leiden e.o.

Dr Anke Weber Smit werd de laatste jaren bekend als Hooggevoeligheidsexperte en auteur van het boek Ontdekkingsreis Hoogsensitiviteit. Wat velen niet weten is dat zij ook al reeds 10 jaar succesvol werkt met Reconnective Healing. Zij is opgeleid door de oprichter, Dr. Eric Pearl. Sinds 2011 is haar werk gecertificeerd door de Noorse Healer Association (Det Norske Healerforbund).

‘In deze bijzondere tijd wil ik graag mijn bijdrage aan de gezondheidszorg leveren. Reconnective Healing op afstand is in deze tijd van de Corona pandemie de ideale techniek om mensen op afstand effectief te helpen, hun gezondheid te versterken. Omdat het op afstand werkt loop ik niemand voor de voeten en ik kan dit werk vanuit mijn thuiskantoor doen’ aldus Weber Smit. (#ikblijfthuis).

Wat is Reconnective Healing

Reconnective Healing een krachtige manier van healing, die lichaam en geest weer in balans kan brengen.
Het is het resultaat van de interactie met het gehele spectrum van de helende Reconnective Healing frequenties.

Reconnective Healing is sterk verschillend van Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Pranic Healing en overstijgt elke traditionele energetische healing techniek.
Omdat het niet focust op symptomen, is het geen therapie of behandeling.
De behandelaar zorgt simpelweg voor een wisselwerking met de Reconnective Healing frequenties. Hierdoor ontstaan soms genezingen die ogenblikkelijk plaatsvinden en die vaak levenslang zijn.

Eric Pearl zegt hierover: “Als je geluk hebt, ontvang je de healing waar je op hoopte. Als je echt geluk hebt ontvang je een healing die je in je stoutste dromen niet verwacht had, een healing die het Universum speciaal voor jou in gedachte had.

De bijzondere Reconnective Healing is ontdekt door Dr. Eric Pearl, Los Angeles. Eric geniet veel belangstelling van top doctoren, medische onderzoekers, ziekenhuizen en universiteiten wereldwijd. Onder andere van het Jackson Memorial Hospital, UCLA, universiteitsziekenhuis van Miami en Arizona.

Hoe werkt een behandeling op afstand?

Een afstandshealing is een healing waarbij de behandelaar en de te behandelen persoon niet fysiek bij elkaar zijn. Dit werkt net zo goed als een healing waarbij ze wél samen in een ruimte zijn.

Een ervaringsbericht: ‘Van tevoren wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten. Het begon met een telefonische afspraak en een kort gesprek over waar ik tegenaan loop. Daarna begon de feitelijke healing, waarbij ik in mijn eigen ruimte gemakkelijk ging liggen. Anke maakte zich klaar in haar praktijk. Vervolgens voerde zij de healing uit, waarbij ze energiestromen kon voelen en reguleren. Het is moeilijk onder woorden te brengen wat er daarna is gebeurd, maar na de healing voel ik me ontspannen, zekerder en opgeladen. Het is alsof ik dingen die mij angstig maakten heb afgeschud. Ik kan nu sterker en positiever vooruitkijken. Op allerlei vlakken zijn dingen in beweging gekomen. Ik heb meer vertrouwen in de toekomst dan ik lange tijd gehad heb.’

Anke Weber Smit werkt reeds met personeel van het OLVG in Amsterdam waar haar aanbod met open armen ontvangen werd.

Werkt u in het ziekenhuis en heeft u interesse in een gratis afstandsbehandeling van Anke Weber Smit?

Neem dan contact op via info@ankewebersmit.com onder vermelding van ‘afstandsbehandeling ziekenhuispersoneel’.

www.ankewebersmit.com