Doe mee aan deze workshop en ervaar meer veerkracht door praktische en makkelijk toepasbare oefeningen, die je overal kunt doen.

Waarom deze workshop voor HSP/s?


Als ik het met anderen heb over de term ‘hooggevoeligheid’ krijg ik de meest uiteenlopende reacties. Dit varieert van reacties als “Heb ik nog nooit van gehoord”, tot “Moet je personen die dat hebben behandelen als een rauw ei?”, of “Is dat te genezen?”
(Hoog)gevoeligheid kan een extra dimensie aan je leven toevoegen als je een paar dingen weet. Bijvoorbeeld hoe je:
• Geniet van het leven zonder je overweldigd te voelen.
• Je innerlijke saboteur kunt transformeren.
• Je (veer)kracht kunt herwinnen.
Ja ik doe mee!

Wat gaan we in deze workshop doen?

(Hoog)gevoelige mensen hebben veel baat bij het bewust ontwikkelen van weerbaarheid om minder door het leven ‘overvallen’ te worden.
Deze workshop helpt, jou om je eigen (hoog)gevoeligheid, of de (hoog)gevoeligheid van een gezinslid of vriend beter te begrijpen. De focus van de workshop  ligt op balans en veerkracht. Na een korte inleiding gaan we aan de slag. Ik introduceer enkele oefeningen voor verbetering van je weerbaarheid en veerkracht. Vervolgens gaan we aan de slag met oefenen.
In deze workshop leer je hoe je mentaal en emotioneel sterker kunt worden. Je sterk en in evenwicht voelen is de basis voor een gelukkig leven onder eigen regie. Je voorkomt dan dat je ‘als een blad in de wind ’meewaait met prikkels die uit je omgeving op je af komen.
Ja, ik meld me aan

Denk aan thema’s zoals:

• Bescherming tegen lawaai
• Energie-uitputters vermijden
• Goede contacten stimuleren
• Assertief zijn
Na het volgen van deze workshop heb je een dieper begrip ontwikkeld van wat (hoog)gevoeligheid is en wat de voordelen kunnen zijn. Bovendien heb je veel inzicht in jezelf verkregen. Met de geleerde handvatten en oefeningen kun je vervolgens zelfstandig verder gaan met je ontwikkeling tot een evenwichtig leven.
 
Waar? Jenergy Oegstgeest (kaart) Jenergy logo
Wanneer?
Zondag,  22 april 2018, Jenergy 3
Tijd:
14.00 – 16.00 uur
Prijs:
€ 20 voor Jenergy leden, € 30 voor niet-Jenergy leden
Meld je hier aan
Opgeven kan t/m woensdag, 18. maart
Deelnemers: minimaal 10, maximaal 20 mensen
 
wat is HSP worskhop Albion Bewust Leiden   wat is HSP worskhop Albion Samapp