De Meditation Station is een fascinerend concept waarbij mensen van allerlei achtergronden en vanuit diverse plekken op de wereld kunnen deelnemen aan een gezamenlijke meditatie.
 
plesse7De Meditation Station is een virtueel station waar je terecht kunt om jouw energie bij te tanken. Tevens ontvang en geef je door middel van dit station goede vibraties aan elkaar en anderen. Energie verbindt alles en iedereen.
Momenteel zijn er al mensen aangesloten uit de volgende landen: Nederland – Noorwegen – Duitsland – Turkije en Curaçao.
Hoe werkt het?
Het fijne is dat je gewoon mee kunt doen war je bent. Je hoeft dus niet de deur uit! Alsnog ervaar je de voordeelen van een groupsmeditatie. Door met een groep mensen te mediteren word je in staat gesteld om persoonlijke voordelen, zoals diepe ontspanning, te ervaren. Tevens zal jouw mediatie waarschijnlijk ook dieper en intenser worden dan je gewend bent, omdat anderen gelijktijdig met jou mediteren.
Dit heeft gevolgen hebben buiten alles wat je tot nu toe voor mogelijk had geacht te creëren. Het is door een aantal studies bewezen dat als er een paar mensen gelijktijdig mediteren zij in staat om 10x meer invloed op hun omgeving uit te oefenen dan het aantal mensen wat mediteerd (exponentieel effect)! Dat betekend, als wij bijvoorbeeld met 8 mensen voor de vrede mediteren, onze intentie 8X10 mensen bereikt: 80 mensen dus! Als nu de Meditation Station groep mediteerd voor vrede in een bepaalde plaats of situatie, dan kan ons mediteren geweld, zelfmoord en agressie in deze plaats of situatie beduidend verminderen. Wat zou er gebeuren als de Mediation Station groep mediteert op het vergroten van het bewustzijn? Ik wil het graag een keer uitproberen. Doe je mee?
Wanneer gaan we samen mediteren?
Iedere donderdag van 21.00-21.30 uur GMT+1 (Nederlandse tijd). Je kunt deelnemen waar je ook bent op dat moment.
En last but not least: de deelname is helemaal GRATIS! Meedoen kost niets (=.
We concentreren ons vooral op het helpen verhoogen van het bewustzijn op de aarde en tevens het verspreiden van de vrede. Er kunnen andere thema’s aangedragen worden.
Voor meer informatie, neem contact op met mij: info@ ankewebersmit.com; www.ankewebersmit.com of kijk op de facebook pagina van ‘Meditation Station’.