geluksroute071_2016Heb je dit wekend nog niets en zin in iets nieuws?
Wil je met de kids erop uit maar niet te veel uitgeven?
Verlang je naar inspiratie en een kleine reis in je eigen stad?
Je hebt geluk! Dat alles kan dit wekend tijdens de jubileum editie van de Geluksroute Leiden!
Nu al weer voor de 5de keer in Leiden. En vanuit hier is hij via een enorm sneeuwbal effect door het hele land gaan ‘rollen’.
De Geluksroute vind aanstaand wekend plaats op verschillende locaties in Leiden, en de deelname is gratis. Aanmelden hoeft ook niet, je kan gewoon langsgaan en meedoen.
 
Wat is de Geluksroute precies?
De vraag is simpel: Waar word je gelukkig van en wil je dat delen?
Het resultaat: een stad vol geluksbelevingen gedurende een heel weekend. Een ongedwongen uitwisseling die voor inspirerende ontmoetingen en mooie ontdekkingen zorgt. Het effect blijft nog tot lang erna merkbaar.
Het geluksaanbod wordt verzameld op de website en vaak ook in een programmaboekje of plattegrond.
Op info-punten, genoemd op de website in aanloop naar de Geluksroute, zijn deze te verkrijgen.
Daar waar mensen hun geluk delen ontvangen (plukken) zij dit ook, want geluk delen is vermenigvuldigen! Toch maken we een onderscheid in geluksbrengers en geluksplukkers, zo is het aanbod makkelijker in beeld te brengen.
Geluksbrengers zijn zij die iets willen delen, zij schrijven zich in via de website.
Geluksplukkers zijn zij die een gelukspunt bezoeken voor een mooie ervaring. Het is ook mogelijk om een hele slinger van gelukspunten door de stad te bezoeken. Je eigen Geluksroute stippel je zelf uit.
Kan iedereen meedoen?
JA
De uitnodiging van de Geluksroute is heel simpel: waar word je gelukkig van en wil je dat delen? Dat is een uitnodiging voor iedereen, dus of je nu van yoga houdt of bellenblazen, stilte, muziek, jouw droom (als ondernemer) wilt delen. Het kan allemaal. Ook een hele filosofische uitwisseling over of geluk überhaupt “ergens” door komt, of dat je het gewoon wel/niet bent, of dat er verschil is in de soorten geluk, het maakt niet uit. Geluk delen brengt al meer geluk te weeg.
Lees meer hier.
Er is ook een kidsroute!
Vorig jaar heb ik ook meegedaan, erg leuk.
Waarom ik het dit jaar oversla? Gewoon, omdat ik de hele week werk aan de geluksproject week van het Leonardo College, en dan wijd ik mijn wekend even aan voltige – en voetbalwetstrijden; daar worden mijn kids heel gelukkig van, en ik dus ook.