Een ervaringsbericht over haar afstandshealing gisteren avond. Van Louise Vd Sande Bakhuyzen, een zuster in het OLVG te Amsterdam, en mijn langjarige vriendin. Dank je Louise!

Goedemorgen allemaal!

Iets positiefs!
En willen jullie dit alsjeblieft DELEN????
Mijn dierbare langjarige vriendin Anke Weber Smit heeft aangeboden gratis afstand healings voor gezondheidszorg personeel te geven.

Ze is echt fantastisch.

Anke is van oorsprong een wetenschapper, doet niet mee aan complot theorieën 😉 en begrijpt waar wij in de gezondheidszorg mee geconfronteerd zijn! Gisterenavond heb ik zelf een healing op afstand mogen ontvangen en ik voelde voor het eerst sinds de crisis innerlijke rust en inzicht.

Dit aanbod doet ze gratis. Zonder verplichtingen. Omdat ze dit aan ons wil geven! Ze gaat dan echt voor je zitten en energie sturen! Doen! Echt fijn 💖🙏🏻

En… delen mag!!!

Haar bericht aan ons:
Het ziekenhuispersoneel draait overuren. Artsen, verplegers en administratief personeel komen dagelijks in contact met (zwaar) zieke patiënten.
Om ze een hart onder de riem te steken biedt Anke Weber Smit ondersteuning op afstand aan.
Zij werkt met een moderne vorm van energie genaamd Reconnective Healing. Dit biedt zij nu gratis aan ziekenhuispersoneel aan.

Geïnteresseerd?
Neem contact op via info@ankewebersmit.com.
Meer weten?