Valentijn2.jpgHet is bijna Valentijnsdag!
Even los van de commercie, ik blijf het idee leuk vinden om een dag lang de aandacht vooral te vestigen op de liefde. En voor mij betekend dat dat ik niet alleen min betere helft gedenk maar alle mensen die ik speciaal vind, en dat is eigenlijk iedereen die ik ken. Want iedereen heeft wel iets wat ik bewonder of waar ik van kan leren. Omdat ik in het verleden zelf veel hulp heb gehad bij het ‘leren’ (en dat nog steeds heb, trouwens) wil ik jouw graag helpen bij de ontwikkelingen in je eigen leven en in dat van je dierbaren.
Wil je deze bijzondere dag ook iemand in het zonnetje zetten en ben je nog op zoek naar een leuk, persoonlijk cadeau? Geef dan een present waar je dierbare echt iets aan heeft: geef persoonlijke groei!
Speciaal voor Valentijnsdag op 14 februari heb ik de volgende aanbiedingen voor jou, allen met 20 % korting als je t/m 14 februari besteld:
1) ‘Transformatie traject’: Dit traject is ontwikkelt ter ‘opschoning’ van een aantal belemmerende patronen en situaties in jouw verleden. Het omvat 4 sessies energetische psychologie die speciaal gericht zijn op vooruitgang en oplossen van ongewenste situaties die als een rode draad door je leven lijken te gaan. Energetische psychologie is een aanpak waarbij gesprekken verbonden zijn met het aanpakken van het probleem op een veel dieper, energetisch niveau. Dat betekend, dat we jouw onderbewuste aanspelen want daar ligt vaak de kern van het probleem. We vragen vervolgens ook jouw onderbewuste naar de oplossing en verankeren die vervolgens. 3 sessies; nu € 216,- (i.p.v. € 270,- reguliere prijs). Reserveer nu je ‘Transformatie traject’.
2) ‘Toekomst traject’. Weet je niet waar je weg je naartoe leid? Ben je op zoek naar vervulling in je leven? Of zoek je bevestiging voor je toekomstplannen? Dan is dit traject voor jou. We beginnen met het helder krijgen van je huidige situatie en waar je tegenaan loopt. Dan ontvang je een speciale behandeling die je op een zachte manier helpt om op het levenspad te komen waar je ziel voor gekozen heeft toen je hier kwam. En waarvoor je alles in huis hebt wat nodig is om het fantastisch uit te voeren en ervan te genieten. Toen ik deze behandeling in 2010 onderging begon mijn leven binnen 1 maand duidelijk te veranderen en het is ook de redenen dat ik de stap uit de wetenschap genomen heb om full-time te doen wat mijn hart me ingeeft: mensen helpen zichzelf te helpen. 4 sessies; nu € 347,- (i.p.v. € 433 reguliere prijs). Reserveer nu je ‘Toekomst traject’.
Ook zeer geschikt als opvolging van het ‘Transformatie traject’.
3) ‘Kennismaking met je innerlijke geneeskracht’. Hierbij maak je kennis met de wonderbaarlijke innerlijke verbinding tussen je lichaam, geest en ziel door middel van Energetische Psychologie. In de Energetische Psychologie worden psychische problemen behandeld via de bio-energie systemen. De energiesystemen omvatten emotie, cognitie, gedrag en gezondheid. Deze systemen zijn gebaseerd op de elektrische activiteit van het zenuwstelsel, het hart, de meridianen, etc. Met Energetische Psychologie worden vaak snel waarneembare en meetbare resultaten bereikt zonder dat onnodige emotionele nood herbeleeft hoeft te worden. Nu 1 sessie voor € 40,- (i.p.v. € 50,- reguliere prijs). Reserveer nu je ‘Kennismaking’
groeipapier-a6-kaarten-met-een-mix-van-wilde-bloemBij deze aanbiedingen hoort een speciale cadeaukaart. De kaart is gemaakt van groeipapier en kan na het inwisselen ingeplant worden. Zo heb je ook na je sessies nog een blijvende herinnering aan je ervaring: een wildbloemen weitje!
 
Happy Valentijnsdag!