Door Corona heb ik de tijd gehad verder te werken aan mijn nieuwe boek ’28 krachtige gedachten’. Het is een leuk positief boek met korte verhalen die je uitnodigen om eens anders met herkenbare situaties om te gaan. Het is al bijna af, en mijn uitgever wil het graag publiceren!

Het boek heet 28 krachtige gedachten. Het is een leuk positief boek met korte verhalen die je uitnodigen om eens anders met herkenbare situaties om te gaan en past heel goed in deze bijzondere periode die uniek is in de geschiedenis.

Het boek is bijna af, en mijn uitgever wil het graag publiceren!
Afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met de crowdfunding campagne opzetten voor de laatste financiën om de publicatie rond te krijgen. Alles is klaar. Nu is het belangrijk voor het slagen voor de crowdfunding dat er veel mensen op de hoogte zijn ervan zijn dat dit positieve boekje eraan komt!

https://www.voordekunst.nl/projecten/10535-boek-28-krachtige-gedachten

Wil je me helpen?
De reacties zijn zeer positief:
‘fijn om mensen te steunen die van binnenuit in beweging komen om iets van zichzelf tot uitdrukking te brengen dat waarde heeft voor anderen.’ 
Ik ben met alle hulp blij. Zelf bijdragen mag natuurlijk, graag zelfs. Maar je mag de link ook graag delen met mensen waarvan je denkt dat ze nieuwsgierig zijn naar een frisse kijk op het leven of een nieuwe gedachte.
Wil je meer weten? Kijk dan even op de website van Voordekunst.nl of mail of bel mij! 0653667256.

https://www.voordekunst.nl/projecten/10535-boek-28-krachtige-gedachten